Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers 1926 T-mobile quintanar
Normal Tactiek RDLB
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Lerzer trapt de bal weg van het doel. Rosas kopt de bal weg. Márquez is nu in balbezit. Burlandi verovert de bal door een tackle van achteren. Burlandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gómez Araujo geeft de bal voor. Bueno Grimal is nu in balbezit. Bueno Grimal geeft een hoge lob. Esnaola rent richting de bal. Esnaola geeft een hoge lob. Lerzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mangas passt de bal zonder na te denken. Esnaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Undiano Mallenco is nu in balbezit. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lerzer trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Parrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esnaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnaola geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Lerzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Krzywy geeft de bal voor. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pomian de bal onder controle te krijgen. Lerzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pomian is nu in balbezit. Pomian geeft de bal voor. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago passt de bal in één keer door. Krzywy geeft een hoge lob. Undiano Mallenco springt en kopt de bal. Lerzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Genil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Parrado met een sublieme pass. Daar is Krzywy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Undiano Mallenco rent richting de bal. Undiano Mallenco haalt uit met een fantastische trap. Lerzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nagore met een sublieme pass. Daar is Mangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangas passt de bal in één keer door. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zago is nu in balbezit. Genil verovert de bal door een tackle van achteren. Genil passt de bal zonder na te denken. Undiano Mallenco rent richting de bal. Undiano Mallenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Esnaola is nu in balbezit. Esnaola geeft een lange en hoge pass. Krzywy is nu in balbezit. Undiano Mallenco rent richting de bal. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ... Lerzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gómez Araujo met een snelle inworp. Macedo da Silva Rodilla rent richting de bal. Rodríguez Parrado verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Parrado geeft een lange en hoge pass. Undiano Mallenco springt en kopt de bal. Lerzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 1926 73%, T-mobile quintanar 27%.
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:1

47e minuut.
Mangas rent richting de bal. Krzywy rent richting de bal. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ... Lerzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:2

55e minuut.
Mangas passt de bal in één keer door. Rodríguez Parrado is nu in balbezit. Rodríguez Parrado speelt de bal door. Undiano Mallenco rent richting de bal. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rodríguez Parrado geeft een lange en hoge pass. Božičević probeert naar een medespeler te passen. Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy verovert de bal door een tackle van achteren. Krzywy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Martín komt het veld opgelopen. Vân Đức komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gancedo verovert de bal door een tackle van achteren. Genil probeert naar een medespeler te passen. Božičević is nu in balbezit. Undiano Mallenco onderschept slim de pass. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ... Lerzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Vân Đức geeft de bal voor. Daar is Božičević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Undiano Mallenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ... Lerzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nagore heeft problemen om de bal te vangen. Genil is nu in balbezit. Genil met een sublieme pass. Undiano Mallenco is nu in balbezit. Undiano Mallenco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rodríguez Parrado onderschept slim de pass. Rodríguez Parrado geeft de bal voor. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức haalt uit met een fantastische trap. Lerzer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:3

71e minuut.
Mureşeanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vân Đức passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Parrado heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Parrado probeert naar een medespeler te passen. Undiano Mallenco rent richting de bal. Undiano Mallenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bueno Grimal geeft de bal voor. Krzywy kopt de bal weg. Daar is Pomian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rodríguez Parrado speelt de bal door. Klungelig pakt Undiano Mallenco de bal. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Undiano Mallenco onderschept slim de pass. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pomian rent richting de bal. Vân Đức onderschept slim de pass. Undiano Mallenco is nu in balbezit. Undiano Mallenco schiet op doel. Lerzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:4

77e minuut.
Pomian rent richting de bal. Undiano Mallenco verovert de bal door een tackle van achteren. Undiano Mallenco speelt de bal door. Krzywy is nu in balbezit. Krzywy schiet op doel. Lerzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bueno Grimal geeft een hoge lob. Pomian probeert de bal met de borst te controleren. Undiano Mallenco is nu in balbezit. Undiano Mallenco schiet op doel. Lerzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mureşeanu met een sublieme pass. Krzywy rent richting de bal. Krzywy met een sublieme pass. Klungelig pakt Undiano Mallenco de bal. Undiano Mallenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:5

89e minuut.
Loinaz met de inworp. Mureşeanu met een sublieme pass. Mangas probeert naar een medespeler te passen. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức draait met de bal, schiet en ... Lerzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 1926 77%, T-mobile quintanar 23%.
Blue Tigers 1926 - T-mobile quintanar 0:5