Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levante Unión Deportiva Nereafc
Normal Tactiek Táctica 107
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Alkışlar verovert de bal door een tackle van achteren. Alkışlar passt de bal in één keer door. Obledo is nu in balbezit. Obledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:1

3e minuut.
de Carlos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Espigulé de bal. Espigulé passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pasiud de bal. Pasiud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obledo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Godino rent richting de bal. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Obledo rent richting de bal. Obledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:2

7e minuut.
Udeanu probeert naar een medespeler te passen. Obledo rent richting de bal. Obledo passt de bal met de wreef. Pasiud is nu in balbezit. Pasiud schiet op doel. García Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:3

9e minuut.
Klungelig pakt Matute de bal. Obledo onderschept slim de pass. Obledo passt de bal met de wreef. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Udeanu met de inworp. Alkışlar met een sublieme pass. Pasiud rent richting de bal. Pasiud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:4

19e minuut.
Pasiud is nu in balbezit. Pasiud geeft de bal voor. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo schiet op doel. García Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:5

23e minuut.
Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar passt de bal in één keer door. Obledo rent richting de bal. Obledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Udeanu probeert de bal met de borst te controleren. Udeanu probeert naar een medespeler te passen. Alkışlar rent richting de bal. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aristimuño met een sublieme pass. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi passt de bal zonder na te denken. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pasiud rent richting de bal. Ballester legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasiud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Ballester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkışlar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. García Delgado bokst de bal weg. Pasiud rent richting de bal. Pasiud schiet op doel. García Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alkışlar met de inworp. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu geeft een lange en hoge pass. Obledo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu probeert naar een medespeler te passen. Obledo rent richting de bal. Obledo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ballester de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pasiud rent richting de bal. Pasiud draait met de bal, schiet en ... Daar is Matute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu geeft de bal voor. García Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasiud is nu in balbezit. Daar is Obledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Espigulé probeert naar een medespeler te passen. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar schiet op doel. García Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:6

36e minuut.
Pasiud rent richting de bal. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar passt de bal met de wreef. Obledo is nu in balbezit. Obledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:7

40e minuut.
Campusano passt de bal zonder na te denken. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar probeert naar een medespeler te passen. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espigulé met de inworp. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar geeft de bal voor. Pasiud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levante Unión Deportiva 80%, Nereafc 20%.
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:7

53e minuut.
Alkışlar geeft een lange en hoge pass. García Delgado speelt de bal door. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu geeft een hoge lob. Pasiud krijgt zijn hoofd ertegen. García Delgado bokst de bal weg. Obledo is nu in balbezit. Obledo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Naujoks García speelt de bal door. Font rent richting de bal. Udeanu begaat een overtreding. Udeanu krijgt een gele kaart. Font raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Font onderschept slim de pass. Campusano rent richting de bal. Font tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Font krijgt een gele kaart. Campusano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Campusano kan niet meer verder spelen. Alas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pasiud speelt de bal door. Daar is Alkışlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkışlar passt de bal zonder na te denken. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:8

63e minuut.
Pasiud rent richting de bal. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo is nu in balbezit. Obledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:9

68e minuut.
Pasiud is nu in balbezit. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar passt de bal in één keer door. Obledo is nu in balbezit. Obledo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasiud is nu in balbezit. Pasiud haalt uit met een fantastische trap. García Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:10

69e minuut.
Font is nu in balbezit. Alkışlar rent richting de bal. Obledo rent richting de bal. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pasiud springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Espigulé passt de bal met de wreef. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar passt de bal met de wreef. Pasiud is nu in balbezit. Pasiud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Obledo geeft een hoge lob. Ballester kopt de bal weg. Roncal speelt de bal door. Alkışlar controleert de bal met de borst. Alkışlar schiet op doel. García Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
García Delgado met een harde bal richting middenveld. Espigulé kopt de bal weg. Obledo is nu in balbezit. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Roncal rent richting de bal. Espigulé onderschept slim de pass. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar geeft een hoge lob. Obledo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levante Unión Deportiva 76%, Nereafc 24%.
Levante Unión Deportiva - Nereafc 0:10