Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. D. Logroñes F.C.Rohan
Defensa 5-3-2 Tactiek 2022-01
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
46.4 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Esteve geeft de bal voor. Inworp. Peeters met de inworp. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peeters passt de bal met de wreef. Serrano Ramos rent richting de bal. McCullum bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Surrallés kopt de bal weg. Peeters heeft problemen om de bal te vangen. Peeters passt de bal zonder na te denken. Barbens bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pires bereikt de bal nog maar net als eerste. Pires probeert naar een medespeler te passen. Doblas Santana speelt de bal door. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... Paal! Stanoev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft een hoge lob. Daar is Esteve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Stanoev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Peeters rent richting de bal. Peeters met een sublieme pass. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Barbens is nu in balbezit. Barbens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... Stanoev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 0:1

44e minuut.
Esteve verovert de bal door een tackle van achteren. Esteve probeert naar een medespeler te passen. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekić verovert de bal door een tackle van achteren. Bekić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. D. Logroñes 60%, F.C.Rohan 40%.
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 0:2

55e minuut.
Serrano Ramos met een sublieme pass. Surrallés is nu in balbezit. Surrallés passt de bal met de wreef. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 0:3

56e minuut.
Barbens is nu in balbezit. Barbens geeft de bal voor. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap. Stanoev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Janiak rent richting de bal. Janiak geeft een lange en hoge pass. Pires geeft een lange en hoge pass. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Stanoev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Barbens probeert naar een medespeler te passen. Serrano Ramos rent richting de bal. Serrano Ramos probeert naar een medespeler te passen. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maebe passt de bal met de wreef. Barbens rent richting de bal. Barbens passt de bal met de wreef. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pires is nu in balbezit. Pires passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 0:4

86e minuut.
Serrano Ramos is nu in balbezit. Serrano Ramos passt de bal zonder na te denken. Surrallés heeft problemen om de bal te vangen. Barbens rent richting de bal. Barbens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mamrot speelt de bal door. Maebe speelt de bal door. Lucescu rent richting de bal. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Goñi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. D. Logroñes 66%, F.C.Rohan 34%.
S. D. Logroñes - F.C.Rohan 1:4