Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUENDELUNA F.C. Las Majadas FC
m2 Tactiek Los Callejones
55% Balbezit 45%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.6 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten formidabel
zwak Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ripken probeert naar een medespeler te passen. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar geeft de bal voor. Cenamor geeft de bal voor. Ezquerro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gabino onderschept slim de pass. Gabino passt de bal zonder na te denken. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira geeft de bal voor. Ezquerro maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoşgör probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánchez Morgado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Las Majadas FC 0:1

24e minuut.
Ribeira speelt de bal door. Wilkanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro verovert de bal door een tackle van achteren. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap. Hoşgör maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Ripken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ribeira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Morgado krijgt zijn hoofd ertegen. Hoşgör kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrero Barrero probeert naar een medespeler te passen. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira geeft een lange en hoge pass. Hoşgör kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Las Majadas FC 0:2

30e minuut.
Ribera geeft de bal voor. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz passt de bal zonder na te denken. Bârlea rent richting de bal. Bârlea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 75%, Las Majadas FC 25%.
PUENDELUNA F.C. - Las Majadas FC 0:2

46e minuut.
Ribeira passt de bal met de wreef. Barrero Barrero rent richting de bal. Barrero Barrero met een sublieme pass. Sánchez Morgado is nu in balbezit. Sánchez Morgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wrzeszcz geeft een lange en hoge pass. Sztankay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cenamor. Sztankay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nalot neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. von Zech is nu in balbezit. Márquez begaat een overtreding. Márquez krijgt een gele kaart. von Zech raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. von Zech neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sánchez Morgado rent richting de bal. Deuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Ezquerro onderschept slim de pass. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap. Hoşgör maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Las Majadas FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 57%, Las Majadas FC 43%.
PUENDELUNA F.C. - Las Majadas FC 0:3