Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKONS2 Toletum Imperialis
5-3-2 Tactiek Braña11mod
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 62.9
good Schieten incredible
weak Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt speelt de bal door. Rodríguez Blanco is nu in balbezit. Daar is Rodríguez Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Blanco draait met de bal, schiet en ... Egunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Castaneda met de inworp. Gaever probeert de bal met de borst te controleren. Gaever passt de bal met de wreef. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ordeñana is nu in balbezit. Ordeñana geeft de bal voor. Gómez Company kopt de bal weg. Rodríguez Blanco rent richting de bal. Rodríguez Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rodríguez Blanco rent richting de bal. Rodríguez Blanco probeert naar een medespeler te passen. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora schiet op doel. Egunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Dzieniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:1

23e minuut.
Gómez Company met een sublieme pass. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Buitenspel voor Rodríguez Blanco. Goede buitenspelval van de verdediging. Úbeda komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Lippelt speelt de bal door. Rodríguez Blanco is nu in balbezit. Rodríguez Blanco passt de bal met de wreef. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. Egunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dzieniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Blanco draait met de bal, schiet en ... Egunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:2

39e minuut.
Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera passt de bal met de wreef. Rodríguez Blanco is nu in balbezit. Rodríguez Blanco schiet op doel. Egunov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:3

40e minuut.
Gaever bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaever geeft een hoge lob. Gómez Company met een sublieme pass. Rodríguez Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Egunov trapt de bal weg. Rozdrażewski kopt de bal weg. Castaneda probeert de bal aan de voet te houden. Engonga is nu in balbezit. Engonga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lippelt speelt de bal door. Dzieniszewski rent richting de bal. Úbeda onderschept slim de pass. Úbeda schiet op doel. Egunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:4

45e minuut.
Rozdrażewski probeert naar een medespeler te passen. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Úbeda passt de bal met de wreef. Rodríguez Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Mellár komt het veld opgelopen. Angulo Alboniga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 75%, Toletum Imperialis 25%.
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:4

49e minuut.
Torralba Jiménez passt de bal zonder na te denken. Lippelt met een sublieme pass. González Jiménez onderschept slim de pass. Tejera is nu in balbezit. Tejera draait met de bal, schiet en ... Egunov bokst de bal weg. Tejera geeft een lange en hoge pass. Úbeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:5

50e minuut.
Angulo Alboniga met een sublieme pass. Klungelig pakt Tejera de bal. Tejera met een sublieme pass. Úbeda rent richting de bal. Úbeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Egunov met een sublieme pass. Muñoz Pérez kopt de bal weg. Gómez Company met een sublieme pass. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga schiet op doel. Egunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gómez Company met een sublieme pass. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Tejera rent richting de bal. Tejera geeft een lange en hoge pass. Úbeda springt en kopt de bal. Egunov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejera met de inworp. Gómez Company heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Company geeft een hoge lob. Úbeda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gómez Company rent richting de bal. Gómez Company geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarasúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga schiet op doel. Egunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Úbeda is nu in balbezit. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:6

59e minuut.
Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt geeft een hoge lob. Úbeda rent richting de bal. Úbeda haalt uit met een fantastische trap. Egunov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Compan komt het veld opgelopen. Tejera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Egunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gómez Company geeft een hoge lob. Tejera kopt de bal weg. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga haalt uit met een fantastische trap. Egunov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ordeñana rent richting de bal. Gómez Company geeft een hoge lob. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:7

69e minuut.
Lippelt onderschept slim de pass. Lippelt passt de bal met de wreef. Dzieniszewski is nu in balbezit. Fernández Compan onderschept slim de pass. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Egunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:8

72e minuut.
Tejera is nu in balbezit. Tejera geeft een hoge lob. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Egunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:9

75e minuut.
Lippelt speelt de bal door. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Angulo Alboniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Egunov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:10

77e minuut.
Castaneda rent richting de bal. Rozdrażewski is nu in balbezit. Castaneda speelt de bal door. Engonga rent richting de bal. Engonga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Tejera de bal. Tejera passt de bal zonder na te denken. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tejera rent richting de bal. Tejera passt de bal met de wreef. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:11

87e minuut.
Bojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojić geeft een hoge lob. Tejera kopt de bal weg. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dzieniszewski de bal. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Compan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
González Jiménez is nu in balbezit. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKONS2 68%, Toletum Imperialis 32%.
WIKONS2 - Toletum Imperialis 0:11