Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCEscorpion Feitos F.C
Normal Tactiek Centro
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 65.1
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Azkoitia met een snelle inworp. Policht controleert de bal met de borst. Policht geeft een lange en hoge pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:1

3e minuut.
Hernández Pérez met een sublieme pass. González Hormiga is nu in balbezit. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht geeft de bal voor. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:2

5e minuut.
Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht passt de bal met de wreef. Azkoitia speelt de bal door. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. Paal! Pinilla bokst de bal weg. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:3

8e minuut.
Raimundo rent richting de bal. Azkoitia onderschept slim de pass. Azkoitia met een sublieme pass. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ... Pinilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azkoitia geeft een hoge lob. Selin probeert de bal met de borst te controleren. Selin haalt uit met een fantastische trap. Pinilla bokst de bal weg. Pradas heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azkoitia zal de hoekschop nemen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:4

11e minuut.
González Hormiga passt de bal zonder na te denken. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak geeft de bal voor. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ... Pinilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Azkoitia onderschept slim de pass. Azkoitia speelt de bal door. Daar is Selin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selin schiet op doel. Pinilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:5

13e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Berlinger onderschept slim de pass. Berlinger met een sublieme pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:6

16e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Berlinger onderschept slim de pass. Berlinger geeft een lange en hoge pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Berlinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Pradas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Pinilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:7

19e minuut.
Policht probeert naar een medespeler te passen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Fueyo rent richting de bal. Selin verovert de bal door een tackle van achteren. Selin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:8

21e minuut.
Berlinger kopt de bal weg. Policht rent richting de bal. Policht geeft een hoge lob. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
González Hormiga onderschept slim de pass. González Hormiga geeft een hoge lob. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Berlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berlinger neemt de hoekschop. Selin springt en kopt de bal. Pinilla bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berlinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Policht is nu in balbezit. Policht geeft de bal voor. Selin maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Policht is nu in balbezit. Berlinger rent richting de bal. Berlinger passt de bal in één keer door. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Selin is nu in balbezit. Selin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:9

30e minuut.
Policht met een snelle inworp. Raimundo rent richting de bal. Azkoitia onderschept slim de pass. Azkoitia geeft een hoge lob. Selin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:10

31e minuut.
Casas Cuevas passt de bal met de wreef. Berlinger rent richting de bal. Berlinger passt de bal in één keer door. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:11

32e minuut.
Hernández Pérez met een sublieme pass. García García is nu in balbezit. García García met een sublieme pass. Azkoitia rent richting de bal. Azkoitia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Berlinger kopt de bal weg. Clavijo met een sublieme pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Selin de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Policht passt de bal in één keer door. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Azkoitia geeft de bal voor. Selin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:12

36e minuut.
Berlinger rent richting de bal. Berlinger passt de bal in één keer door. Selin is nu in balbezit. Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Clavijo kopt de bal weg. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin passt de bal met de wreef. Berlinger rent richting de bal. Berlinger haalt uit met een fantastische trap. Pinilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Selin rent richting de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Pinilla speelt de bal door. Berlinger kopt de bal weg. Policht probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Selin de bal. Selin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia geeft een hoge lob. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. Pinilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:13

42e minuut.
Berlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Berlinger speelt de bal door. Fuse probeert naar een medespeler te passen. Selin heeft problemen om de bal te vangen. Selin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pinilla met een harde bal richting middenveld. Policht kopt de bal weg. Berlinger rent richting de bal. Berlinger geeft een hoge lob. Selin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Policht kopt de bal weg. Berlinger kan de bal niet met de borst controleren. Berlinger met een sublieme pass. Selin rent richting de bal. Selin schiet op doel. Pinilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEscorpion 86%, Feitos F.C 14%.
FCEscorpion - Feitos F.C 0:13

47e minuut.
Policht kopt de bal weg. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger met een sublieme pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger geeft de bal voor. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Policht passt de bal met de wreef. Azkoitia is nu in balbezit. Azkoitia schiet op doel. Selin rent richting de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Policht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Pozo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Raimundo de bal. Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia passt de bal in één keer door. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
García García geeft de bal voor. Inworp. Berlinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Pozo is nu in balbezit. Berlinger geeft een hoge lob. Paal! Pinilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
González Hormiga kopt de bal weg. Azkoitia probeert de bal aan de voet te houden. García García speelt de bal door. Berlinger rent richting de bal. Berlinger geeft een hoge lob. Pinilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:14

57e minuut.
Klungelig pakt del Pozo de bal. del Pozo passt de bal zonder na te denken. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Pinilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:15

60e minuut.
Azkoitia verovert de bal door een tackle van achteren. Azkoitia passt de bal zonder na te denken. del Pozo is nu in balbezit. Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia geeft een hoge lob. Paal! Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:16

63e minuut.
Alonso Fueyo trapt de bal weg. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Berlinger probeert naar een medespeler te passen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Azkoitia rent richting de bal. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger geeft de bal voor. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:17

73e minuut.
Azkoitia is nu in balbezit. Azkoitia speelt de bal door. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin haalt uit met een fantastische trap. Pinilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:18

73e minuut.
Selin met een sublieme pass. Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia passt de bal met de wreef. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:19

75e minuut.
Clavijo geeft een lange en hoge pass. Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia speelt de bal door. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
González Hormiga passt de bal met de wreef. Azkoitia rent richting de bal. Azkoitia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Selin de bal. Selin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azkoitia heeft problemen om de bal te vangen. Azkoitia geeft de bal voor. Selin springt en kopt de bal. Pinilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Berlinger is nu in balbezit. Berlinger passt de bal met de wreef. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel. Pinilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:20

83e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo passt de bal in één keer door. Berlinger met een sublieme pass. Selin rent richting de bal. Selin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selin rent richting de bal. Selin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Clavijo geeft een lange en hoge pass. Selin kopt de bal weg. Azkoitia rent richting de bal. Azkoitia schiet op doel. Pinilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:21

86e minuut.
Fuse heeft problemen om de bal te vangen. Rocha geeft een hoge lob. Berlinger met een sublieme pass. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azkoitia kopt de bal weg. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. Pinilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Feitos F.C 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEscorpion 83%, Feitos F.C 17%.
FCEscorpion - Feitos F.C 0:22