Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los locos fc Mirindo FC
Normal Tactiek MIR26
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Paudits rent richting de bal. Paudits speelt de bal door. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Le Parc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušánek verovert de bal door een tackle van achteren. Dušánek met een sublieme pass. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Mirindo FC 0:1

15e minuut.
Paudits met de inworp. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Mirindo FC 0:2

17e minuut.
Stojanowski met een sublieme pass. Paudits speelt de bal door. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Le Parc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kostadinov de bal. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Mirindo FC 0:3

23e minuut.
Dušánek onderschept slim de pass. Dušánek passt de bal met de wreef. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel. D`Elia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kostadinov kopt de bal weg. Dušánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lastra krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Fernandez de bal. Cimaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglia geeft een hoge lob. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Le Parc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Radziwill probeert naar een medespeler te passen. Cimaglia heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglia geeft een hoge lob. Dušánek rent richting de bal. Dušánek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Mirindo FC 0:4

40e minuut.
Radziwill verovert de bal door een tackle van achteren. Radziwill probeert naar een medespeler te passen. Lastra rent richting de bal. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Moreira geeft een hoge lob. Paudits probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt D`Elia de bal. Dušánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Mirindo FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los locos fc 62%, Mirindo FC 38%.
Los locos fc - Mirindo FC 0:5

50e minuut.
Le Parc met een sublieme pass. Millacura probeert de bal met de borst te controleren. Millacura speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Le Parc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Paudits geeft de bal voor. Dušánek rent richting de bal. Dušánek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Busacchi passt de bal in één keer door. Dušánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušánek speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dušánek rent richting de bal. Dušánek passt de bal in één keer door. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Le Parc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Mirindo FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los locos fc 74%, Mirindo FC 26%.
Los locos fc - Mirindo FC 0:6