Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
las torres fc Sacachispa
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Millapani passt de bal zonder na te denken. Gillespi is nu in balbezit. Donnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi verovert de bal door een tackle van achteren. Gillespi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Susavila met de inworp. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap. Bogdasarian rent richting de bal. Bogdasarian geeft de bal voor. Frare bokst de bal weg.

14e minuut.
Ascani geeft een lange en hoge pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown met een sublieme pass. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brown de bal onder controle te krijgen. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cavacini trapt de bal weg van het doel. Susavila kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoissa de bal. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stoissa onderschept slim de pass. Stoissa met een sublieme pass. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
las torres fc - Sacachispa 0:1

29e minuut.
Cavacini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siniani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gillespi is nu in balbezit. Gillespi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Inworp. Siniani met een snelle inworp. Verstraten rent richting de bal. Gillespi onderschept slim de pass. Gillespi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nieva is nu in balbezit. Susavila verovert de bal door een tackle van achteren. Susavila probeert naar een medespeler te passen. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich draait met de bal, schiet en ... Frare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Colombrini verovert de bal door een tackle van achteren. Stoissa rent richting de bal. Stoissa probeert naar een medespeler te passen. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
las torres fc - Sacachispa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las torres fc 53%, Sacachispa 47%.
las torres fc - Sacachispa 0:2

46e minuut.
Del Pozo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Stoissa verovert de bal door een tackle van achteren. Stoissa met een sublieme pass. Gillespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gardner trapt de bal weg van het doel. Susavila kopt de bal weg. Millapani speelt de bal door. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
las torres fc - Sacachispa 0:3

59e minuut.
Brown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendelevich is nu in balbezit. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. Recalde probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Del Pozo trapt de bal weg. Tartarelli kopt de bal weg. Chouela rent richting de bal. Chouela haalt uit met een fantastische trap. Gardner bokst de bal weg.

67e minuut.
Verstraten rent richting de bal. Gillespi is nu in balbezit. Verstraten begaat een overtreding. Gillespi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Inworp. Siniani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gillespi rent richting de bal. Gillespi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Pozo met een harde bal richting middenveld. Ascani speelt de bal door. Gillespi is nu in balbezit. Gillespi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gillespi verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli is nu in balbezit. Gillespi is nu in balbezit. Daar is Tartarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tartarelli schiet op doel. Gardner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: las torres fc 60%, Sacachispa 40%.
las torres fc - Sacachispa 0:3