Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manu United Ruben1970
Normal Tactiek Prueba Lucas
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Pora passt de bal met de wreef. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek passt de bal zonder na te denken. Dudek is nu in balbezit. Dudek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manu United - Ruben1970 0:1

6e minuut.
Štriupkus geeft een hoge lob. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek speelt de bal door. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Štriupkus met de inworp. Dudek is nu in balbezit. Dudek schiet op doel. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ardohain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Štriupkus is nu in balbezit. Štriupkus speelt de bal door. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek schiet op doel. Ardohain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manu United - Ruben1970 0:2

23e minuut.
Ciemerych geeft een hoge lob. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek passt de bal met de wreef. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lberman rent richting de bal. Štriupkus onderschept slim de pass. Štriupkus passt de bal zonder na te denken. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manu United - Ruben1970 0:3

29e minuut.
Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quelin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roberts geeft de bal voor. Degoy heeft problemen om de bal te vangen. Benmbarek probeert naar een medespeler te passen. Dudek rent richting de bal. Dudek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Degoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek onderschept slim de pass. Benmbarek speelt de bal door. Dudek is nu in balbezit. Dudek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manu United - Ruben1970 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manu United 68%, Ruben1970 32%.
Manu United - Ruben1970 0:4

50e minuut.
Daar is Dudek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek onderschept slim de pass. Dudek schiet op doel. Quelin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manu United - Ruben1970 0:5

52e minuut.
Dudek met een sublieme pass. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer geeft de bal voor. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manu United 77%, Ruben1970 23%.
Manu United - Ruben1970 0:5