Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Diablos Rojoss C.A. Tigres Blancos
Normal Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 26.7
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Aldao rent richting de bal. Rimoldi rent richting de bal. Aldao onderschept slim de pass. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal draait met de bal, schiet en ... Vernet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pieres heeft problemen om de bal te vangen. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento probeert naar een medespeler te passen. Aldao rent richting de bal. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 0:1

13e minuut.
Bíró heeft problemen om de bal te vangen. Gardner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldao. Aldao krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rimoldi geeft een hoge lob. Inworp. Mashakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trullet is nu in balbezit. Trullet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pelli speelt de bal door. Klungelig pakt Bałaban de bal. Bałaban probeert naar een medespeler te passen. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Trullet probeert naar een medespeler te passen. Luppino rent richting de bal. Luppino probeert naar een medespeler te passen. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró haalt uit met een fantastische trap. Taílson bokst de bal weg. Klungelig pakt Gardner de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:1

29e minuut.
Trullet speelt de bal door. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:2

30e minuut.
Formento rent richting de bal. Cotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Formento is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aldao rent richting de bal. Aldao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos Rojoss 57%, C.A. Tigres Blancos 43%.
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:2

46e minuut.
Mashakal heeft problemen om de bal te vangen. Mashakal met een sublieme pass. Melz is nu in balbezit. Melz probeert naar een medespeler te passen. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Trullet geeft een hoge lob. Madow kopt de bal weg. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rimoldi de bal onder controle te krijgen. Vernet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Corbellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaño geeft een lange en hoge pass. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel. Vernet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

52e minuut.
Inworp. Mashakal met een snelle inworp. Trullet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pastoriza de bal. Aldao rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:3

54e minuut.
Mashakal rent richting de bal. Trullet is nu in balbezit. Trullet passt de bal zonder na te denken. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Vernet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:4

59e minuut.
Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pastoriza de bal onder controle te krijgen. Aldao is nu in balbezit. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luppino de bal. Mashakal rent richting de bal. Mashakal draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Formento met een snelle inworp. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mashakal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Luppino rent richting de bal. Mashakal rent richting de bal. Mashakal speelt de bal door. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento geeft een hoge lob. Vernet bokst de bal weg. Aldao is nu in balbezit. Aldao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos Rojoss 63%, C.A. Tigres Blancos 37%.
Los Diablos Rojoss - C.A. Tigres Blancos 1:5