Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parque Avellaneda pa porongamon fc
Normal Tactiek cagon
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 29.2
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Lecocq passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palacios Chocarro de bal. Palacios Chocarro speelt de bal door. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dryl onderschept slim de pass. Dryl speelt de bal door. Lecocq is nu in balbezit. Sahagian onderschept slim de pass. Sahagian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Meyne heeft problemen om de bal te vangen. Bascopé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascopé geeft de bal voor. Daar is Palacios Chocarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios Chocarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bascopé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cendoya de bal. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - porongamon fc 0:1

26e minuut.
Varaschin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ojassoo de bal. Bascopé speelt de bal door. Dévényi rent richting de bal. Dévényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mobwete geeft de bal voor. Inworp. Kroechen met de inworp. Sahagian is nu in balbezit. Sahagian geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Picchio is nu in balbezit. Picchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parque Avellaneda pa - porongamon fc 1:1

39e minuut.
Mobwete geeft een lange en hoge pass. Lecocq kopt de bal weg. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Palacios Chocarro is nu in balbezit. Palacios Chocarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi met een sublieme pass. Palacios Chocarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios Chocarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bascopé passt de bal in één keer door. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Palacios Chocarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios Chocarro haalt uit met een fantastische trap. Pescetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sahagian rent richting de bal. Cowan verovert de bal door een tackle van achteren. Cowan passt de bal met de wreef. Iglesias rent richting de bal. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soete komt het veld opgelopen. MacHarold komt het veld opgelopen.

45e minuut.
MacHarold kopt de bal weg. Malbec probeert de bal met de borst te controleren. Soete is nu in balbezit. Palacios Chocarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios Chocarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque Avellaneda pa 71%, porongamon fc 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parque Avellaneda pa - porongamon fc 1:1

65e minuut.
Klungelig pakt Palacios Chocarro de bal. MacHarold rent richting de bal. MacHarold passt de bal met de wreef. Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - porongamon fc 1:2

67e minuut.
MacHarold heeft problemen om de bal te vangen. Aragoita bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHarold is nu in balbezit. MacHarold haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Malbec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - porongamon fc 1:3

72e minuut.
Lecocq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecocq passt de bal met de wreef. Bascopé is nu in balbezit. Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Soete draait met de bal, schiet en ... Pescetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque Avellaneda pa 72%, porongamon fc 28%.
parque Avellaneda pa - porongamon fc 1:3