Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drinks team ZAFIRO SC
442 Tactiek Roble 532
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 40
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Zermatten speelt de bal door. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu passt de bal zonder na te denken. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Monry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:1

4e minuut.
Zermatten met een snelle inworp. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky geeft een hoge lob. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:2

9e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Chiţu met een sublieme pass. Brosky is nu in balbezit. Brosky draait met de bal, schiet en ... Monry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:3

11e minuut.
Chiţu speelt de bal door. Brosky is nu in balbezit. Brosky passt de bal zonder na te denken. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Monry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Monry niet meer kan verder spelen. Benenati komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer passt de bal in één keer door. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky haalt uit met een fantastische trap. Phelan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gatzemaier kopt de bal weg. Chiţu rent richting de bal. Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Brosky is nu in balbezit. Brosky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:4

30e minuut.
Phelan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gatzemaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hennig speelt de bal door. Zermatten rent richting de bal. Zermatten probeert naar een medespeler te passen. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Brosky schiet op doel. Gaite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gatzemaier kopt de bal weg. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wajrak geeft de bal voor. Brosky kopt de bal weg. Daar is Phelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zermatten is nu in balbezit. Zermatten passt de bal met de wreef. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Brosky rent richting de bal. Brosky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drinks team 75%, ZAFIRO SC 25%.
Drinks team - ZAFIRO SC 0:4

51e minuut.
Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Zermatten met een sublieme pass. Chiţu speelt de bal door. Gaite is nu in balbezit. Brosky onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:5

55e minuut.
Chiţu is nu in balbezit. Chiţu geeft de bal voor. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:6

56e minuut.
Klungelig pakt Esnal de bal. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer passt de bal zonder na te denken. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky draait met de bal, schiet en ... Benenati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benenati met een harde bal richting middenveld. Gatzemaier kopt de bal weg. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:7

67e minuut.
Brosky rent richting de bal. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu passt de bal in één keer door. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Torales rent richting de bal. Gatzemaier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemaier geeft een lange en hoge pass. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky schiet op doel. Benenati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gaite trapt de bal weg. Zermatten kopt de bal weg. Štainer is nu in balbezit. Brosky is nu in balbezit. Brosky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:8

82e minuut.
Benenati met een harde bal richting middenveld. Chiţu controleert de bal met de borst. Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Brosky rent richting de bal. Brosky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zermatten rent richting de bal. Zermatten speelt de bal door. Brosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosky schiet op doel. Benenati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drinks team - ZAFIRO SC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drinks team 70%, ZAFIRO SC 30%.
Drinks team - ZAFIRO SC 0:9