Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centros Fc Birra FC
Normal Tactiek Yerman
29% Balbezit 71%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Belloso passt de bal zonder na te denken. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:1

8e minuut.
Calero geeft de bal voor. Chiarini met een sublieme pass. Chosloco heeft problemen om de bal te vangen. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:2

10e minuut.
Belloso rent richting de bal. Belloso speelt de bal door. Calero is nu in balbezit. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Houary rent richting de bal. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary is nu in balbezit. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Calero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasin met een snelle inworp. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alfano trapt de bal weg. Belloso kopt de bal weg. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Huelet is nu in balbezit. Huelet passt de bal zonder na te denken. Belloso speelt de bal door. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:3

34e minuut.
Cabanettes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanettes geeft een hoge lob. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dibbern de bal onder controle te krijgen. Ascani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:4

40e minuut.
Daar is Puch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huelet rent richting de bal. Huelet passt de bal met de wreef. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Banchio kopt de bal weg. Calero controleert de bal met de borst. Belloso met een sublieme pass. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. Ascani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dibbern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centros Fc 82%, Birra FC 18%.
Centros Fc - Birra FC 0:5

49e minuut.
Cosse geeft een lange en hoge pass. Guerci geeft een hoge lob. Dibbern is nu in balbezit. Houary verovert de bal door een tackle van achteren. Houary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Calero met een sublieme pass. Banchio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasin rent richting de bal. Houary bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Huelet de bal. Huelet passt de bal in één keer door. Houary probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Calero kopt de bal weg. Klungelig pakt Huelet de bal. Huelet passt de bal met de wreef. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centros Fc - Birra FC 0:7

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alfano trapt de bal weg. Catelican kopt de bal weg. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dibbern trapt de bal weg. Inworp. Puch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. Ascani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Huelet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puch de bal. Belloso speelt de bal door. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Franzoia kopt de bal weg. Huelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Puch is nu in balbezit. Franzoia verovert de bal door een tackle van achteren. Franzoia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urruti rent richting de bal. Houary begaat een overtreding. Houary krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centros Fc 84%, Birra FC 16%.
Centros Fc - Birra FC 0:7