Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jabón Elpincha
433 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 42.9
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Deuchar rent richting de bal. Deuchar probeert naar een medespeler te passen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri draait met de bal, schiet en ... Escuredo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Bigliardi passt de bal zonder na te denken. Ciabatti is nu in balbezit. Ciabatti speelt de bal door. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar haalt uit met een fantastische trap. Escuredo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:1

13e minuut.
Deuchar kopt de bal weg. Jabiri rent richting de bal. Bruge bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Monner bereikt de bal nog maar net als eerste. Monner geeft een lange en hoge pass. Deuchar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jabiri de bal. Jabiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. May met de inworp. Kudzel met een sublieme pass. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kányádi met een snelle inworp. Abaeto speelt de bal door. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Deuchar is nu in balbezit. Deuchar passt de bal met de wreef. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri schiet op doel. Escuredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:4

29e minuut.
May probeert naar een medespeler te passen. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Monner speelt de bal door. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:5

31e minuut.
Cubero is nu in balbezit. Cubero geeft een lange en hoge pass. Monner probeert de bal aan de voet te houden. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Escuredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Buscaglia is nu in balbezit. Buscaglia passt de bal met de wreef. Vial probeert naar een medespeler te passen. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri passt de bal zonder na te denken. Deuchar rent richting de bal. Deuchar draait met de bal, schiet en ... Escuredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:6

40e minuut.
Grimandi heeft problemen om de bal te vangen. Grimandi speelt de bal door. Bigliardi rent richting de bal. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Colagreco heeft problemen om de bal te vangen. Ciabatti speelt de bal door. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar schiet op doel. Bruge probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Bruge geeft een hoge lob. Saporiti rent richting de bal. Saporiti geeft de bal voor. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri schiet op doel. Escuredo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jabón 72%, Elpincha 28%.
Jabón - Elpincha 0:6

46e minuut.
Jabiri met een sublieme pass. Kudzel is nu in balbezit. Kudzel passt de bal zonder na te denken. Daar is Deuchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deuchar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kudzel geeft de bal voor. Monner rent richting de bal. Monner geeft een hoge lob. Kudzel kopt de bal weg. Vial geeft een hoge lob. Escuredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deuchar rent richting de bal. Deuchar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:7

49e minuut.
Money probeert naar een medespeler te passen. Deuchar heeft problemen om de bal te vangen. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Kányádi met de inworp. Abaeto speelt de bal door. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Saporiti geeft een hoge lob. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar passt de bal met de wreef. Jabiri rent richting de bal. Jabiri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Deuchar rent richting de bal. Deuchar draait met de bal, schiet en ... Kudzel geeft een lange en hoge pass. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Ciabatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciabatti speelt de bal door. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:8

68e minuut.
Bruge geeft de bal voor. Inworp. Abaeto met een snelle inworp. Daar is Deuchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deuchar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Escuredo met een harde bal richting middenveld. Vial kopt de bal weg. Deuchar is nu in balbezit. Jabiri rent richting de bal. Jabiri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Monner met een sublieme pass. Abaeto rent richting de bal. Abaeto probeert naar een medespeler te passen. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jabón - Elpincha 0:9

81e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Jabiri schiet op doel. Bruge probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abaeto zal de hoekschop nemen. Escuredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Abaeto rent richting de bal. Abaeto geeft de bal voor. Vial kopt de bal weg. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Monner is nu in balbezit. Monner geeft een hoge lob. May kopt de bal weg. Daar is Kudzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudzel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bruge geeft een lange en hoge pass. Ciabatti is nu in balbezit. Klungelig pakt Ciabatti de bal. Ciabatti probeert naar een medespeler te passen. Kudzel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jabón 71%, Elpincha 29%.
Jabón - Elpincha 0:9