Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes FC Pasto Alto FC
Normal Tactiek Go1
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Machado passt de bal in één keer door. Grabus rent richting de bal. Grabus probeert naar een medespeler te passen. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Knohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Mossier speelt de bal door. Daar is Grabus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabus geeft de bal voor. Klungelig pakt Olofinjana de bal. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:1

6e minuut.
Barakauskis passt de bal in één keer door. Grabus is nu in balbezit. Grabus passt de bal zonder na te denken. Daar is Olofinjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:2

9e minuut.
Magnano trapt de bal weg. Grabus kopt de bal weg. Daar is Merlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap. Knohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Grabus onderschept slim de pass. Grabus passt de bal met de wreef. Machado rent richting de bal. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:3

16e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis met een sublieme pass. Maggio is nu in balbezit. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Knohl trapt de bal weg. Grabus kopt de bal weg. Daar is Mossier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Merlo met een sublieme pass. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister onderschept slim de pass. Mac Allister draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bizacki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Machado passt de bal zonder na te denken. Magnano rent richting de bal. Olofinjana verovert de bal door een tackle van achteren. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:4

26e minuut.
Grabus passt de bal in één keer door. Moreno rent richting de bal. Butrymski met een sublieme pass. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:5

28e minuut.
Knohl met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabus met een snelle inworp. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis geeft een hoge lob. Paal! Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:6

33e minuut.
Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana geeft een lange en hoge pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:7

36e minuut.
Grabus geeft de bal voor. Bomede probeert de bal aan de voet te houden. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Bomede probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:8

36e minuut.
Grabus probeert de bal aan de voet te houden. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal met de wreef. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabus onderschept slim de pass. Bomede bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabus verovert de bal door een tackle van achteren. Grabus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bizacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bizacki geeft de bal voor. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:9

44e minuut.
Maggio is nu in balbezit. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis probeert naar een medespeler te passen. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Knohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes FC 86%, Pasto Alto FC 14%.
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:10

47e minuut.
Jonsson onderschept slim de pass. Butrymski rent richting de bal. Butrymski met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnano is nu in balbezit. Olofinjana onderschept slim de pass. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:11

58e minuut.
Barakauskis passt de bal in één keer door. Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal zonder na te denken. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grabus speelt de bal door. Olofinjana probeert de bal met de borst te controleren. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Barakauskis geeft een lange en hoge pass. Bertone kopt de bal weg. Piossek probeert de bal met de borst te controleren. Olofinjana verovert de bal door een tackle van achteren. Olofinjana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mossier is nu in balbezit. Grabus verovert de bal door een tackle van achteren. Grabus speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grabus onderschept slim de pass. Grabus speelt de bal door. Barakauskis speelt de bal door. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Knohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:12

79e minuut.
Barakauskis speelt de bal door. Grabus rent richting de bal. Grabus met een sublieme pass. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Knohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:13

80e minuut.
Machado onderschept slim de pass. Machado passt de bal zonder na te denken. Barakauskis met een sublieme pass. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana schiet op doel. Knohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Butrymski geeft een hoge lob. Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal in één keer door. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Butrymski probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis geeft een lange en hoge pass. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Knohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes FC 86%, Pasto Alto FC 14%.
Reyes FC - Pasto Alto FC 0:14