Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Broncos inter de mdq
Attack Tactiek chacho 1
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Reyes rent richting de bal. Fummelberg onderschept slim de pass. Fummelberg passt de bal in één keer door. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mugaritz verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor speelt de bal door. Campomar rent richting de bal. Campomar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kiełbowicz kopt de bal weg. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzera rent richting de bal. Gazzera haalt uit met een fantastische trap. Vaisenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:1

11e minuut.
Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş passt de bal met de wreef. Daar is Gazzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazzera draait met de bal, schiet en ... Vaisenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:2

12e minuut.
Canedo speelt de bal door. Amigorena met een sublieme pass. Daar is Jianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazzera is nu in balbezit. Gazzera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Vaisenberg trapt de bal weg van het doel. Fummelberg kopt de bal weg. Jianu probeert de bal met de borst te controleren. Jianu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:3

16e minuut.
Mansueto heeft problemen om de bal te vangen. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor met een sublieme pass. Jianu is nu in balbezit. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Campomar probeert naar een medespeler te passen. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor passt de bal zonder na te denken. Gazzera is nu in balbezit. Gazzera haalt uit met een fantastische trap. Vaisenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bujor onderschept slim de pass. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş passt de bal met de wreef. Gazzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lăcătuş onderschept slim de pass. Mansueto is nu in balbezit. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş geeft een hoge lob. Daar is Canedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campomar neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gazzera rent richting de bal. Gazzera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:4

31e minuut.
Mugaritz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campomar met een snelle inworp. Bujor geeft een lange en hoge pass. Gazzera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bujor passt de bal met de wreef. Campomar is nu in balbezit. Campomar met een sublieme pass. Jianu speelt de bal door. Klungelig pakt Gazzera de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mugaritz controleert de bal met de borst. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu haalt uit met een fantastische trap. Mugaritz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:5

39e minuut.
Daar is Jianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazzera rent richting de bal. Bujor is nu in balbezit. Gazzera is nu in balbezit. Gazzera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Broncos 83%, inter de mdq 17%.
AC Broncos - inter de mdq 0:6

70e minuut.
Bujor is nu in balbezit. Bujor passt de bal met de wreef. Gazzera rent richting de bal. Gazzera schiet op doel. Vaisenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Broncos - inter de mdq 0:7

77e minuut.
Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Campomar speelt de bal door. Jianu is nu in balbezit. Jianu draait met de bal, schiet en ... Mugaritz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kiełbowicz speelt de bal door. Campomar rent richting de bal. Campomar speelt de bal door. Gazzera rent richting de bal. Gazzera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Broncos 78%, inter de mdq 22%.
AC Broncos - inter de mdq 0:7