Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filiregis United Real Japón
Normal Tactiek Prueba 3
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Windmüller geeft een hoge lob. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orfali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cauna speelt de bal door. Mellich rent richting de bal. Mellich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aichner de bal. Aichner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner probeert naar een medespeler te passen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... beck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:1

18e minuut.
Aichner probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Aichner is nu in balbezit. Aichner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:2

27e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio geeft de bal voor. Angueira heeft problemen om de bal te vangen. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichner draait met de bal, schiet en ... beck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:3

29e minuut.
Aichner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cărănică komt het veld opgelopen.

33e minuut.
beck met een harde bal richting middenveld. Peter is nu in balbezit. Akkuş met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Cărănică speelt de bal door. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio passt de bal in één keer door. Windmüller is nu in balbezit. Windmüller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dubljević kopt de bal weg. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio draait met de bal, schiet en ... beck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filiregis United 80%, Real Japón 20%.
Filiregis United - Real Japón 0:4

46e minuut.
Prieto komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft een hoge lob. Windmüller kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Prieto speelt de bal door. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft de bal voor. Osorio probeert de bal met de borst te controleren. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cărănică rent richting de bal. Cărănică speelt de bal door. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Windmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Windmüller geeft een lange en hoge pass. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Cărănică rent richting de bal. Cărănică draait met de bal, schiet en ... beck bokst de bal weg. Cărănică rent richting de bal. Cărănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:5

60e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Windmüller rent richting de bal. Windmüller haalt uit met een fantastische trap. beck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

65e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Cardona probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prieto neemt de hoekschop. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... beck bokst de bal weg. Daar is Cauna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:6

67e minuut.
Akkuş passt de bal met de wreef. Windmüller is nu in balbezit. Windmüller passt de bal in één keer door. Cărănică rent richting de bal. Cărănică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:7

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Windmüller neemt de hoekschop. Klungelig pakt Andersen de bal. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cauna rent richting de bal. Akkuş onderschept slim de pass. Akkuş geeft de bal voor. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lodihiani is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Cărănică speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Windmüller rent richting de bal. Windmüller probeert naar een medespeler te passen. Cărănică rent richting de bal. Cărănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filiregis United - Real Japón 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filiregis United 79%, Real Japón 21%.
Filiregis United - Real Japón 0:8