Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlántica city Orden y progreso
433 Tactiek a
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten redelijk
matig Passen matig
slecht Verdedigen zwak


16e minuut.
Doeltrap. Giorgi met een harde bal richting middenveld. Buckingham kopt de bal weg. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Zaferalan met een snelle inworp. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Buckingham maakt een snoekduik en kopt de bal. Giorgi bokst de bal weg.

21e minuut.
Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani passt de bal met de wreef. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atlántica city - Orden y progreso 0:1

22e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal in één keer door. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham draait met de bal, schiet en ... Giorgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atlántica city - Orden y progreso 0:2

23e minuut.
Daar is Schiaparelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckingham onderschept slim de pass. Yudica is nu in balbezit. Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Buckingham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Duy An probeert naar een medespeler te passen. Buckingham rent richting de bal. Buckingham speelt de bal door. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarmiento is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Yantani geeft een hoge lob. Yudica heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaon. Gaon krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Macaluse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa onderschept slim de pass. Nappa met een sublieme pass. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yantani met een sublieme pass. Yudica bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudica speelt de bal door. Schiaparelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaparelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlántica city 71%, Orden y progreso 29%.
atlántica city - Orden y progreso 0:2

50e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal in één keer door. Buckingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckingham haalt uit met een fantastische trap. Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atlántica city - Orden y progreso 0:3

51e minuut.
Buckingham heeft problemen om de bal te vangen. Sarmiento is nu in balbezit. Yudica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Giorgi bokst de bal weg.

53e minuut.
Zaferalan passt de bal zonder na te denken. Gaon rent richting de bal. Gaon speelt de bal door. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Pouilly rent richting de bal. Buckingham verovert de bal door een tackle van achteren. Buckingham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yudica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arano komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Duy An verovert de bal door een tackle van achteren. Duy An geeft de bal voor. Buckingham probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Giorgi bokst de bal weg.

70e minuut.
Duy An geeft de bal voor. Daar is Macaluse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nappa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nappa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nappa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Zaferalan met een sublieme pass. Gaon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geuna. Geuna krijgt een gele kaart. Gaon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ungureanu komt het veld opgelopen. Szalbierz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Yantani speelt de bal door. Zaferalan met een sublieme pass. Pilay is nu in balbezit. Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Giorgi bokst de bal weg.

87e minuut.
Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani met een sublieme pass. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlántica city 68%, Orden y progreso 32%.
atlántica city - Orden y progreso 0:3