Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.A.A.J The Lost
Pablo Guede Tactiek gus 523
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
27.4 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen average


9e minuut.
Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigna passt de bal met de wreef. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel. Klenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - The Lost 0:1

18e minuut.
Klenzi trapt de bal weg van het doel. Wery kopt de bal weg. Daar is Illner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - The Lost 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scheffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni haalt uit met een fantastische trap. Raylef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klenzi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A.A.J 67%, The Lost 33%.
A.A.A.J - The Lost 0:2

53e minuut.
Zuver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigna geeft een lange en hoge pass. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel. Klenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - The Lost 0:3

57e minuut.
Scheffer is nu in balbezit. Scheffer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marssoni de bal. Marssoni schiet op doel. Klenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - The Lost 0:4

59e minuut.
Deya passt de bal met de wreef. Hammerly rent richting de bal. Hammerly speelt de bal door. Daar is Vigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Wery met de inworp. Illner is nu in balbezit. Illner geeft een lange en hoge pass. Maringá maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Minetti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fortunato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Theisen is nu in balbezit. Theisen draait met de bal, schiet en ... Klenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - The Lost 0:5

68e minuut.
Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scheffer met een snelle inworp. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zuver geeft de bal voor. Vega kopt de bal weg. Raylef heeft problemen om de bal te vangen. Marssoni rent richting de bal. Marssoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Alessandria passt de bal met de wreef. Theisen rent richting de bal. Wery begaat een overtreding. Wery krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A.A.J 68%, The Lost 32%.
A.A.A.J - The Lost 0:5