Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Wild Broncos Ψ Darth Neco FC
Normal Tactiek Neco T1
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Hernández onderschept slim de pass. Hernández geeft de bal voor. Batez kopt de bal weg. Grubor rent richting de bal. Grubor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hernández passt de bal in één keer door. Grubor rent richting de bal. Grubor passt de bal met de wreef. Batez is nu in balbezit. Batez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:1

13e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Cravero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Casscia met een snel genomen vrije trap. Daar is Lacapra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:2

22e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Batez rent richting de bal. Batez haalt uit met een fantastische trap. Aguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:3

25e minuut.
Pescchia is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández speelt de bal door. Batez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:4

28e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Grubor probeert de bal met de borst te controleren. Grubor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lacapra de bal onder controle te krijgen. Aguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batez rent richting de bal. Batez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:5

36e minuut.
Martel is nu in balbezit. Fuoco rent richting de bal. Fuoco speelt de bal door. Batez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Wild Broncos Ψ 67%, Darth Neco FC 33%.
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:6

47e minuut.
Martire bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuoco geeft een lange en hoge pass. Grubor is nu in balbezit. Batez is nu in balbezit. Batez draait met de bal, schiet en ... Aguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Casscia met de inworp. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Hernández passt de bal in één keer door. Grubor is nu in balbezit. Grubor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Batez rent richting de bal. Batez passt de bal zonder na te denken. Grubor rent richting de bal. Grubor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:7

70e minuut.
Kułyk met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal zonder na te denken. Batez is nu in balbezit. Batez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Casscia is nu in balbezit. Casscia probeert naar een medespeler te passen. Batez rent richting de bal. Batez draait met de bal, schiet en ... Aguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Batez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gacula komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Loeschbor rent richting de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal in één keer door. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:8

84e minuut.
Kułyk rent richting de bal. Kułyk geeft een hoge lob. Pescchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula onderschept slim de pass. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Wild Broncos Ψ 64%, Darth Neco FC 36%.
AC Wild Broncos Ψ - Darth Neco FC 0:8