Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
templarios13 Struttura Allegra
atque Tactiek Iviiiiii
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Mäntyvuo probeert naar een medespeler te passen. Cerda is nu in balbezit. Cerda passt de bal in één keer door. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tremoulinas is nu in balbezit. Sneider rent richting de bal. Sneider geeft de bal voor. Favre-Mossier rent richting de bal. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Gaudio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoppini rent richting de bal. Stoppini passt de bal met de wreef. Favre-Mossier rent richting de bal. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vrcelj met een harde bal richting middenveld. Osial rent richting de bal. Cerda begaat een overtreding. Cerda krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Korczak passt de bal in één keer door. Cerda rent richting de bal. Cerda passt de bal zonder na te denken. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Młynarski is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Clayfield is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Roma schiet op doel. Vrcelj bokst de bal weg.

35e minuut.
Postiglione is nu in balbezit. Postiglione passt de bal met de wreef. Favre-Mossier is nu in balbezit. Favre-Mossier draait met de bal, schiet en ... Vrcelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Struttura Allegra 0:1

44e minuut.
Stoppini passt de bal zonder na te denken. Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Postiglione met een sublieme pass. Klungelig pakt Favre-Mossier de bal. Favre-Mossier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Struttura Allegra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 54%, Struttura Allegra 46%.
templarios13 - Struttura Allegra 0:2

56e minuut.
Ascani passt de bal in één keer door. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma passt de bal zonder na te denken. Favre-Mossier rent richting de bal. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Młynarski met een sublieme pass. Clayfield heeft problemen om de bal te vangen. Ascani geeft de bal voor. Favre-Mossier heeft problemen om de bal te vangen. Favre-Mossier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Postiglione geeft een lange en hoge pass. Favre-Mossier is nu in balbezit. Favre-Mossier speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Rafiński komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Stoppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppini passt de bal in één keer door. Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Postiglione schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ascani geeft de bal voor. Baxter kopt de bal weg. Stoppini met een sublieme pass. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpakowski komt het veld opgelopen. Barbarousis komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sneider rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młynarski met een snelle inworp. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mouche trapt de bal weg. Serebrisky is nu in balbezit. Favre-Mossier onderschept slim de pass. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap. Vrcelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Struttura Allegra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 52%, Struttura Allegra 48%.
templarios13 - Struttura Allegra 0:3