Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La2016 EXCURSIO
451 Tactiek Rinaldi
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 25.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası maakt een afschuwelijke overtreding. Köyatası krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pelletieri rent richting de bal. Pelletieri passt de bal met de wreef. Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - EXCURSIO 1:0

7e minuut.
Pelletieri passt de bal zonder na te denken. Giuliano rent richting de bal. Giuliano schiet op doel. Iordãnescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - EXCURSIO 2:0

13e minuut.
Leontiou heeft problemen om de bal te vangen. Quang Tuấn rent richting de bal. Matilla rent richting de bal. Quang Tuấn onderschept slim de pass. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - EXCURSIO 2:1

21e minuut.
Pyymäki geeft een hoge lob. Inworp. Genta met de inworp. Pelletieri rent richting de bal. Pelletieri haalt uit met een fantastische trap. Ambroziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 45%, EXCURSIO 55%.
La2016 - EXCURSIO 2:1

49e minuut.
Wincort probeert naar een medespeler te passen. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali passt de bal zonder na te denken. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Leontiou is nu in balbezit. Leontiou geeft een hoge lob. Mazzei kopt de bal weg. Quang Tuấn kan de bal niet met de borst controleren. Quang Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Leontiou kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mazzei de bal onder controle te krijgen. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Niell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kamali kopt de bal weg. Leontiou rent richting de bal. Daar is Quang Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leontiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontiou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 60%, EXCURSIO 40%.
La2016 - EXCURSIO 2:1