Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El resto fc Jaique FC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38.1
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Prill passt de bal in één keer door. Olufsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Barzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kınay met een sublieme pass. Daar is Barzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz is nu in balbezit. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:1

8e minuut.
Darthes controleert de bal met de borst. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay passt de bal in één keer door. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel. Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rapoport trapt de bal weg van het doel. Kınay kopt de bal weg. Giesso is nu in balbezit. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:2

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fresia trapt de bal weg. Guarici kopt de bal weg. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:3

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszti met een snelle inworp. Kozicz geeft een lange en hoge pass. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Olufsen onderschept slim de pass. Olufsen passt de bal in één keer door. Kozicz rent richting de bal. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:4

31e minuut.
Fresia is nu in balbezit. Fresia geeft een hoge lob. Guarici kopt de bal weg. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap. Di Palma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fresia met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Guarici de bal onder controle te krijgen. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sourou is nu in balbezit. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz draait met de bal, schiet en ... Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kınay met een sublieme pass. Daar is Olufsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuertes is nu in balbezit. Olufsen onderschept slim de pass. Olufsen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 83%, Jaique FC 17%.
El resto fc - Jaique FC 0:4

48e minuut.
Kozicz passt de bal in één keer door. Olufsen rent richting de bal. Olufsen geeft de bal voor. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rapoport raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piazza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Shevley met een harde bal richting middenveld. Kozicz kopt de bal weg. Sourou heeft problemen om de bal te vangen. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:5

57e minuut.
Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Piazza geeft een hoge lob. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt geeft een lange en hoge pass. Barzola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Olufsen heeft problemen om de bal te vangen. Giesso onderschept slim de pass. Giesso met een sublieme pass. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Prespaliauskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Piazza de bal. Barzola rent richting de bal. Klungelig pakt Barzola de bal. Barzola schiet op doel. Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:6

71e minuut.
Sourou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huszti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sourou rent richting de bal. Sourou geeft de bal voor. Huszti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt geeft een hoge lob. Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Jaique FC 0:7

78e minuut.
Sourou geeft een lange en hoge pass. Olufsen kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesso. Giesso krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Fuertes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kınay verovert de bal door een tackle van achteren. Kınay met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozicz de bal. Kozicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Barzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barzola passt de bal zonder na te denken. Kınay met een sublieme pass. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola schiet op doel. Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 72%, Jaique FC 28%.
El resto fc - Jaique FC 0:7