Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión de Santa Feeeeeeee Locura Xeneize
Normal Tactiek ser.villano
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
21.6 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Bromba speelt de bal door. Crescenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere verovert de bal door een tackle van achteren. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortabat heeft problemen om de bal te vangen. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:1

4e minuut.
Laere passt de bal in één keer door. Sánchez Sancho speelt de bal door. Lourenco rent richting de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:2

5e minuut.
Crescenti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lourenco is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Crescenti ... Strafschop! Lourenco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lourenco kan niet meer verder spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bromba neemt zijn aanloop. Bigliardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Glielmo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarzello met de inworp. Jozami rent richting de bal. Jozami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Saka met een harde bal richting middenveld. Cotta is nu in balbezit. Ziep begaat een overtreding. Ziep krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ziep onderschept slim de pass. Giardulli is nu in balbezit. Ziep onderschept slim de pass. Ziep geeft een lange en hoge pass. Laere springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Glielmo geeft de bal voor. Buonanotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sancho speelt de bal door. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap. Bigliardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fortabat de bal. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:3

17e minuut.
Polewicz geeft de bal voor. Piccinelli kopt de bal weg. Bromba met een sublieme pass. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Scarzello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bromba rent richting de bal. Bromba geeft een lange en hoge pass. Daar is Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere haalt uit met een fantastische trap. Bigliardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:4

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Sancho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bromba met een sublieme pass. Laere is nu in balbezit. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:5

24e minuut.
van den Brom met een snelle inworp. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Laere is nu in balbezit. Laere schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Polewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba geeft de bal voor. Daar is Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van den Brom is nu in balbezit. van den Brom passt de bal in één keer door. Bromba met een sublieme pass. Laere rent richting de bal. Laere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ziep geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laere springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziep zal de hoekschop nemen. Laere maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Svartzmann onderschept slim de pass. Glielmo onderschept slim de pass. Glielmo geeft een lange en hoge pass. Laere rent richting de bal. Laere draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Giardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep is nu in balbezit. Ziep met een sublieme pass. Laere rent richting de bal. Laere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:6

42e minuut.
Klungelig pakt Ziep de bal. Ziep geeft een hoge lob. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de Santa Feeeeeeee 73%, Locura Xeneize 27%.
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:7

47e minuut.
Ziep kopt de bal weg. Klungelig pakt Bromba de bal. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Sancho is nu in balbezit. Sánchez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sánchez Sancho kopt de bal weg. Sánchez Sancho rent richting de bal. Sánchez Sancho geeft een hoge lob. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sánchez Sancho met de inworp. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Ziep met een sublieme pass. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Laere kopt de bal weg. Sánchez Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Fortabat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sánchez Sancho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bromba neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:8

69e minuut.
Polewicz probeert de bal aan de voet te houden. Scarzello is nu in balbezit. Sánchez Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Sancho geeft een lange en hoge pass. Laere krijgt zijn hoofd ertegen. Bigliardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bromba is nu in balbezit. Bromba probeert naar een medespeler te passen. Laere is nu in balbezit. Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:9

72e minuut.
Jozami met een sublieme pass. Daar is Svartzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laere is nu in balbezit. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:10

73e minuut.
Klungelig pakt Svartzmann de bal. Jozami bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere verovert de bal door een tackle van achteren. Laere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:11

81e minuut.
Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere haalt uit met een fantastische trap. Piccinelli verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Sancho neemt de hoekschop. Bigliardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Klungelig pakt Cotta de bal. Bromba rent richting de bal. Bromba passt de bal in één keer door. Sánchez Sancho is nu in balbezit. Sánchez Sancho geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de Santa Feeeeeeee 79%, Locura Xeneize 21%.
Unión de Santa Feeeeeeee - Locura Xeneize 0:12