Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Depipol F.C. Guernica City F.C.
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Nascimben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:1

16e minuut.
Iványi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cicerchia de bal onder controle te krijgen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Gvirtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:2

33e minuut.
Iványi rent richting de bal. Iványi geeft een lange en hoge pass. Cicerchia probeert de bal aan de voet te houden. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:3

42e minuut.
McAllister schiet op doel. D`Angelo probeert de bal aan de voet te houden. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl geeft een hoge lob. Pistrui krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Galindez is nu in balbezit. Iványi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galindez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Galindez de bal. Galindez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 46%, Guernica City F.C. 54%.
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:3

50e minuut.
D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt McAllister de bal. D`Angelo is nu in balbezit. McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. McAllister haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Millman met een sublieme pass. Tello heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Gvirtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:4

71e minuut.
Iványi verovert de bal door een tackle van achteren. Iványi probeert naar een medespeler te passen. Nascimben geeft een lange en hoge pass. McAllister probeert de bal met de borst te controleren. McAllister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski passt de bal zonder na te denken. McAllister met een sublieme pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:5

76e minuut.
Cicerchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Cicerchia rent richting de bal. Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui schiet op doel. Gvirtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:6

80e minuut.
Karl met een snelle inworp. McAllister rent richting de bal. McAllister geeft een lange en hoge pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel. Gvirtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depipol F.C. 65%, Guernica City F.C. 35%.
Depipol F.C. - Guernica City F.C. 0:7