Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onix F.C los mágicos plus
532 Tactiek DA
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.9 gemiddelde waardering 31
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Tudor verovert de bal door een tackle van achteren. Chomakhidze is nu in balbezit. Chomakhidze passt de bal zonder na te denken. Pajčin rent richting de bal. Pajčin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Degese probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Pajčin kopt de bal weg. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chomakhidze passt de bal zonder na te denken. Pajčin rent richting de bal. Pajčin passt de bal in één keer door. Hoàng Trọng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tudor onderschept slim de pass. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto verovert de bal door een tackle van achteren. Chomakhidze verovert de bal door een tackle van achteren. Chomakhidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Misztela geeft een hoge lob. Wawrzak kopt de bal weg. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - los mágicos plus 0:1

33e minuut.
Tudor kopt de bal weg. Misztela rent richting de bal. Misztela passt de bal in één keer door. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng schiet op doel. Degese bokst de bal weg. Huenten verovert de bal door een tackle van achteren. Granilo kan de bal niet met de borst controleren. Granilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto onderschept slim de pass. Craviotto speelt de bal door. Bonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonavia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chomakhidze heeft problemen om de bal te vangen. Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakhidze probeert naar een medespeler te passen. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap. Degese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - los mágicos plus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onix F.C 56%, los mágicos plus 44%.
Onix F.C - los mágicos plus 0:2

47e minuut.
Halter geeft de bal voor. Granilo kopt de bal weg. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Trọng de bal. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin passt de bal zonder na te denken. Hoàng Trọng rent richting de bal. Hoàng Trọng schiet op doel. Degese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Wylde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misztela met de inworp. Daar is Hoàng Trọng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Misztela onderschept slim de pass. Misztela geeft de bal voor. Pajčin kopt de bal weg. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel. Degese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - los mágicos plus 0:3

57e minuut.
Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais geeft de bal voor. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak schiet op doel. Degese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Granilo speelt de bal door. Misztela rent richting de bal. Misztela probeert naar een medespeler te passen. Pajčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hoàng Trọng verovert de bal door een tackle van achteren. Wylde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Degese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - los mágicos plus 0:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtz met de inworp. Halter controleert de bal met de borst. Pilay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Misztela passt de bal zonder na te denken. Wawrzak is nu in balbezit. Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Granilo verovert de bal door een tackle van achteren. Granilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Granilo geeft een lange en hoge pass. Pajčin rent richting de bal. Pajčin passt de bal zonder na te denken. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - los mágicos plus 0:5

78e minuut.
Craviotto heeft problemen om de bal te vangen. Chomakhidze rent richting de bal. Pajčin is nu in balbezit. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onix F.C 79%, los mágicos plus 21%.
Onix F.C - los mágicos plus 0:5