Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ampliación 25 Nuevo Fulgor
Normal Tactiek 3443
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Roubenyan passt de bal in één keer door. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth geeft een lange en hoge pass. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Roubenyan onderschept slim de pass. Roubenyan speelt de bal door. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marth geeft een lange en hoge pass. Marconni probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Siquot geeft de bal voor. Inworp. Vágner met een snelle inworp. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Marth springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:1

11e minuut.
Roubenyan speelt de bal door. Maxit rent richting de bal. Gialloreto onderschept slim de pass. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. Darrel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:2

12e minuut.
Marconni geeft een hoge lob. Inworp. Talapa met een snelle inworp. Marth geeft een hoge lob. Gialloreto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:3

15e minuut.
Marth kopt de bal weg. Daar is Maxit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Talapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth draait met de bal, schiet en ... Darrel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Marth is nu in balbezit. Marth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:4

34e minuut.
Levinson is nu in balbezit. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marth de bal. Marth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:5

39e minuut.
Luňák geeft een hoge lob. Marconni is nu in balbezit. Maxit rent richting de bal. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pedrini speelt de bal door. Talapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa geeft een lange en hoge pass. Marth rent richting de bal. Marth geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Darrel trapt de bal weg. Talapa kopt de bal weg. Marth rent richting de bal. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ampliación 25 78%, Nuevo Fulgor 22%.
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:6

47e minuut.
Inworp. Vágner met de inworp. Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Marth rent richting de bal. Marth haalt uit met een fantastische trap. Darrel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:7

50e minuut.
Apers geeft een lange en hoge pass. Vágner kopt de bal weg. Maxit heeft problemen om de bal te vangen. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marth rent richting de bal. Marth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:8

52e minuut.
Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák geeft een lange en hoge pass. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. Darrel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Giunta is nu in balbezit. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Maxit heeft problemen om de bal te vangen. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan speelt de bal door. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa onderschept slim de pass. Talapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Roubenyan geeft een lange en hoge pass. Talapa is nu in balbezit. Talapa met een sublieme pass. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu geeft de bal voor. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Talapa met een snelle inworp. Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan geeft de bal voor. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Roubenyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ghinescu de bal. Ghinescu met een sublieme pass. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gialloreto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:9

74e minuut.
Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner met een sublieme pass. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:10

75e minuut.
Inworp. Boussaidi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Roubenyan kopt de bal weg. Pedrini geeft de bal voor. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. Maxit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner geeft een hoge lob. Marth maakt een snoekduik en kopt de bal. Gialloreto maakt een snoekduik en kopt de bal. Darrel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:11

79e minuut.
Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan passt de bal met de wreef. Marth is nu in balbezit. Marth schiet op doel. Marconni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gialloreto rent richting de bal. Talapa met een sublieme pass. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan haalt uit met een fantastische trap. Darrel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:12

83e minuut.
Ruper is nu in balbezit. Ruper geeft de bal voor. Klungelig pakt Marth de bal. Marth schiet op doel. Darrel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Marth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marth passt de bal zonder na te denken. Gialloreto heeft problemen om de bal te vangen. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kupaymañ met een sublieme pass. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ampliación 25 88%, Nuevo Fulgor 12%.
Ampliación 25 - Nuevo Fulgor 0:12