Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R2A Patio Preda
442 Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Maresca met een sublieme pass. Millachini rent richting de bal. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Warzych speelt de bal door. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal in één keer door. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Casadidio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Moigneu verovert de bal door een tackle van achteren. Moigneu passt de bal in één keer door. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych onderschept slim de pass. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Casadidio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Maccio de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hromják geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Rosenberg passt de bal in één keer door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Placente is nu in balbezit. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Casadidio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R2A - Patio Preda 0:1

39e minuut.
Moigneu is nu in balbezit. Vannay begaat een overtreding. Moigneu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dedoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Warzych rent richting de bal. Warzych passt de bal in één keer door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vannay verovert de bal door een tackle van achteren. Dedoni verovert de bal door een tackle van achteren. Dedoni met een sublieme pass. Warzych is nu in balbezit. Warzych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R2A 70%, Patio Preda 30%.
R2A - Patio Preda 0:1

50e minuut.
Placente met een sublieme pass. Klement is nu in balbezit. Kempf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klement wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Klement kan niet meer verder spelen. Fondacaro komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei met een sublieme pass. Warzych is nu in balbezit. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Casadidio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Kempf met de inworp. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Warzych rent richting de bal. Ríos rent richting de bal. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych schiet op doel. Casadidio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R2A - Patio Preda 0:2

72e minuut.
Kempf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moigneu is nu in balbezit. Moigneu geeft de bal voor. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rosenberg kopt de bal weg. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych schiet op doel. Casadidio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf passt de bal in één keer door. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych draait met de bal, schiet en ... Casadidio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R2A - Patio Preda 0:3

85e minuut.
Warzych rent richting de bal. Warzych met een sublieme pass. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Dedoni onderschept slim de pass. Dedoni met een sublieme pass. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Maresca rent richting de bal. Maresca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R2A 66%, Patio Preda 34%.
R2A - Patio Preda 0:3
R2A