Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Luisa FC BARILOCHE
Normal Tactiek ASB
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
De Grandis rent richting de bal. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel met een sublieme pass. Malone heeft problemen om de bal te vangen. Malone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal met de wreef. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone rent richting de bal. Malone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:1

11e minuut.
Fekhi speelt de bal door. Malone is nu in balbezit. Malone passt de bal zonder na te denken. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jusufi speelt de bal door. Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. De Koenigsberg rent richting de bal. Malone onderschept slim de pass. Malone haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gherghel met een sublieme pass. Klungelig pakt Malone de bal. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:2

18e minuut.
Sberviglieri met een sublieme pass. Esquivel met een sublieme pass. Stijnen speelt de bal door. Malone is nu in balbezit. Malone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jusufi kopt de bal weg. Rottenberg heeft problemen om de bal te vangen. Malone rent richting de bal. Malone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:3

27e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel passt de bal in één keer door. Stijnen rent richting de bal. Stijnen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:4

29e minuut.
Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel geeft de bal voor. Daar is Roqué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen draait met de bal, schiet en ... D`Angelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rottenberg rent richting de bal. Malone verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen draait met de bal, schiet en ... D`Angelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:5

38e minuut.
Mikula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fekhi met de inworp. Malone rent richting de bal. Malone draait met de bal, schiet en ... D`Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal in één keer door. Daar is Mikula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Luisa 78%, FC BARILOCHE 22%.
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:5

46e minuut.
Anfuso komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fekhi rent richting de bal. Fekhi geeft een lange en hoge pass. Esquivel kopt de bal weg. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen draait met de bal, schiet en ... D`Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:6

51e minuut.
Jusufi geeft een lange en hoge pass. Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone passt de bal in één keer door. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Esquivel passt de bal in één keer door. Sberviglieri heeft problemen om de bal te vangen. Sberviglieri met een sublieme pass. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:7

54e minuut.
Kaźmierczyk met een sublieme pass. Daar is Stijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijnen speelt de bal door. Malone rent richting de bal. Malone haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:8

61e minuut.
Esquivel geeft de bal voor. D`Angelo speelt de bal door. Esquivel kopt de bal weg. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malone is nu in balbezit. Malone haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Constantin komt het veld opgelopen. Chiţulescu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Constantin onderschept slim de pass. Jusufi rent richting de bal. Jusufi speelt de bal door. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chiţulescu kopt de bal weg. Malone rent richting de bal. Malone passt de bal zonder na te denken. Stijnen rent richting de bal. Stijnen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Fekhi is nu in balbezit. Fekhi met een sublieme pass. Malone is nu in balbezit. Malone geeft een hoge lob. Stijnen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:9

71e minuut.
Fekhi geeft de bal voor. Stijnen heeft problemen om de bal te vangen. Mikula bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone onderschept slim de pass. Malone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Mikula geeft de bal voor. Klungelig pakt Sberviglieri de bal. Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Stijnen rent richting de bal. Stijnen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:10

74e minuut.
Stijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Stijnen passt de bal met de wreef. Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. Malone schiet op doel. Rottenberg probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varlamov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal zonder na te denken. Chiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Malone rent richting de bal. Malone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barrichello rent richting de bal. Paparigolulos begaat een overtreding. Barrichello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrichello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jusufi met een sublieme pass. Malone heeft problemen om de bal te vangen. Malone probeert naar een medespeler te passen. Varlamov rent richting de bal. Varlamov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:11

84e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu geeft de bal voor. Varlamov rent richting de bal. Varlamov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:12

90e minuut.
Jusufi speelt de bal door. Constantin is nu in balbezit. Constantin probeert naar een medespeler te passen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Luisa 80%, FC BARILOCHE 20%.
Santa Luisa - FC BARILOCHE 0:12