Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cipolletti Bioshock FC
Normal Tactiek Tactica N°1
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 46
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mallimaci de bal onder controle te krijgen. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Lowe de bal. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki passt de bal zonder na te denken. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:1

7e minuut.
Hejdo probeert naar een medespeler te passen. Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Cuca speelt de bal door. Trung Việt controleert de bal met de borst. Trung Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:2

12e minuut.
Inworp. Cuca met een snelle inworp. Hejdo geeft een hoge lob. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Hughson bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hughson niet meer kan verder spelen. Agostinelli komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Agostinelli met een sublieme pass. Duisić kopt de bal weg. Cuca rent richting de bal. Cuca geeft een hoge lob. Lowe is nu in balbezit. Paal!

17e minuut.
Klungelig pakt Olszanecki de bal. Olszanecki geeft een hoge lob. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe passt de bal zonder na te denken. Trung Việt kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:3

18e minuut.
Mallimaci met een sublieme pass. Aduviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Olszanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:4

26e minuut.
Lowe passt de bal in één keer door. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki passt de bal in één keer door. Trung Việt heeft problemen om de bal te vangen. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Duisić is nu in balbezit. Duisić speelt de bal door. Hejdo met een sublieme pass. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... Agostinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:5

30e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Huberman de bal onder controle te krijgen. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trung Việt passt de bal in één keer door. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki passt de bal met de wreef. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:6

37e minuut.
Lowe speelt de bal door. Olszanecki rent richting de bal. Olszanecki speelt de bal door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Furtado verovert de bal door een tackle van achteren. Duisić is nu in balbezit. Duisić geeft een lange en hoge pass. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejdo passt de bal in één keer door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hejdo met een sublieme pass. Cuca rent richting de bal. Cuca passt de bal met de wreef. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Agostinelli bokst de bal weg. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:7

44e minuut.
Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Agostinelli met een sublieme pass. Županski kopt de bal weg. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trung Việt heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolletti 84%, Bioshock FC 16%.
Cipolletti - Bioshock FC 0:7

51e minuut.
Hejdo is nu in balbezit. Hejdo passt de bal met de wreef. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt schiet op doel. Agostinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:8

54e minuut.
Tejedor verovert de bal door een tackle van achteren. Tejedor geeft een lange en hoge pass. Olszanecki kopt de bal weg. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Cuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuca geeft een lange en hoge pass. Lowe kopt de bal weg. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cuca geeft de bal voor. Daar is Sautua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aduviri is nu in balbezit. Trung Việt onderschept slim de pass. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Tejedor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aduviri is nu in balbezit. Hejdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hejdo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mallimaci is nu in balbezit. Trung Việt onderschept slim de pass. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki schiet op doel. Agostinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:9

67e minuut.
Trung Việt passt de bal in één keer door. Hejdo controleert de bal met de borst. Hejdo passt de bal in één keer door. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Županski probeert naar een medespeler te passen. Hejdo heeft problemen om de bal te vangen. Hejdo probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cuca passt de bal in één keer door. Hejdo is nu in balbezit. Hejdo passt de bal met de wreef. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:10

76e minuut.
Kogan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Županski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Olszanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszanecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hejdo met een sublieme pass. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki probeert naar een medespeler te passen. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - Bioshock FC 0:11

83e minuut.
Županski probeert naar een medespeler te passen. Mallimaci rent richting de bal. Trung Việt begaat een overtreding. Trung Việt krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bullrich passt de bal in één keer door. Županski bereikt de bal nog maar net als eerste. Županski met een sublieme pass. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolletti 78%, Bioshock FC 22%.
Cipolletti - Bioshock FC 0:11