Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villa cabrera fc defensores de karin
442 Tactiek 11111
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Estevez rent richting de bal. Estevez passt de bal in één keer door. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski passt de bal met de wreef. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:1

7e minuut.
Trastowski passt de bal in één keer door. Pinamico met een sublieme pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:2

8e minuut.
Millarhay is nu in balbezit. Pinamico verovert de bal door een tackle van achteren. Pinamico passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nocioni de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:3

14e minuut.
Altınmeşe speelt de bal door. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico met een sublieme pass. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:4

19e minuut.
Remedi is nu in balbezit. Trastowski onderschept slim de pass. Trastowski passt de bal zonder na te denken. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:5

21e minuut.
Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Llop is nu in balbezit. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni schiet op doel. Pairo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Estevez speelt de bal door. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski geeft de bal voor. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Pairo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mondino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:6

25e minuut.
Pinamico geeft een hoge lob. Mondino kopt de bal weg. Daar is Estevez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Pairo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irulegui zal de hoekschop nemen. Estevez onderschept slim de pass. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pinamico heeft problemen om de bal te vangen. Pinamico met een sublieme pass. Estevez rent richting de bal. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Irulegui passt de bal in één keer door. Pinamico met een sublieme pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. Pairo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:7

33e minuut.
Trastowski geeft de bal voor. Mondino heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel. Pairo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Estevez rent richting de bal. Trastowski is nu in balbezit. Llop is nu in balbezit. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:8

40e minuut.
Pinamico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz begaat een overtreding. Pinamico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irulegui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nocioni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni onderschept slim de pass. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico geeft een hoge lob. Nocioni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa cabrera fc 71%, defensores de karin 29%.
villa cabrera fc - defensores de karin 0:8

55e minuut.
Altınmeşe probeert naar een medespeler te passen. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio geeft de bal voor. Trastowski controleert de bal met de borst. Trastowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:9

63e minuut.
Garştea passt de bal in één keer door. Altınmeşe is nu in balbezit. Altınmeşe geeft de bal voor. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:10

65e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski passt de bal in één keer door. Matheu rent richting de bal. Nocioni onderschept slim de pass. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:11

66e minuut.
Millarhay passt de bal in één keer door. Daar is Remedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:12

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pairo niet meer kan verder spelen. Gassmann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Llop met een sublieme pass. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski met een sublieme pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:13

68e minuut.
Millarhay rent richting de bal. Millarhay passt de bal met de wreef. Trastowski rent richting de bal. Daar is Trastowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trastowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Estevez passt de bal zonder na te denken. Irulegui is nu in balbezit. Irulegui geeft een hoge lob. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Matheu probeert naar een medespeler te passen. Pinamico rent richting de bal. Pinamico probeert naar een medespeler te passen. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Estevez kopt de bal weg. Nolli kan de bal niet met de borst controleren. Trastowski met een sublieme pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea geeft een lange en hoge pass. Mondino heeft problemen om de bal te vangen. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt Llop de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:14

86e minuut.
Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocioni geeft een hoge lob. Trastowski is nu in balbezit. Trastowski schiet op doel. Gassmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villa cabrera fc - defensores de karin 0:15

89e minuut.
Nolli is nu in balbezit. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski met een sublieme pass. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa cabrera fc 71%, defensores de karin 29%.
villa cabrera fc - defensores de karin 0:15