Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zuqundum Gauss FC
Normal Tactiek a ver que onda
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Guti verovert de bal door een tackle van achteren. Guti passt de bal zonder na te denken. Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguren haalt uit met een fantastische trap. Suarez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sanguinetti onderschept slim de pass. Sanguinetti geeft een lange en hoge pass. Karmona kopt de bal weg. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:1

13e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal met de wreef. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski schiet op doel. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:2

19e minuut.
Eguren rent richting de bal. Eguren passt de bal zonder na te denken. Suarez rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:3

27e minuut.
Szamotulski geeft de bal voor. Eguren heeft problemen om de bal te vangen. Travagliante rent richting de bal. Eguren onderschept slim de pass. Eguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:4

35e minuut.
Eguren kopt de bal weg. Daar is Mangilwenu kuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Eguren is nu in balbezit. Eguren speelt de bal door. Szamotulski heeft problemen om de bal te vangen. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Wedeltoft de bal. Novočka bereikt de bal nog maar net als eerste. Novočka geeft de bal voor. Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuqundum 80%, Gauss FC 20%.
Zuqundum - Gauss FC 0:4

52e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Karmona probeert de bal aan de voet te houden. Karmona geeft een hoge lob. Szamotulski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:5

53e minuut.
Travagliante is nu in balbezit. Eguren onderschept slim de pass. Eguren speelt de bal door. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski probeert naar een medespeler te passen. Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:6

59e minuut.
Mangilwenu kuo rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin passt de bal in één keer door. Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguren schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:7

62e minuut.
Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin probeert naar een medespeler te passen. Eguren is nu in balbezit. Eguren haalt uit met een fantastische trap. Antilef bokst de bal weg.

63e minuut.
Suarez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altenberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:8

70e minuut.
Eguren onderschept slim de pass. Marin speelt de bal door. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Antilef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Gauss FC 0:9

71e minuut.
Amartino komt het veld opgelopen. Baetti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Saeigh is nu in balbezit. Saeigh geeft een hoge lob. Aventín kopt de bal weg. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Aventín onderschept slim de pass. Aventín probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanguinetti de bal. Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. Eguren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Theiller komt het veld opgelopen. Mariman komt het veld opgelopen. Bouvier komt het veld opgelopen. Antilef trapt de bal weg van het doel. Guti rent richting de bal. Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Szamotulski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novočka zal de hoekschop nemen. Eguren springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Altenberger rent richting de bal. Altenberger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanguinetti de bal. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski schiet op doel. Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuqundum 86%, Gauss FC 14%.
Zuqundum - Gauss FC 0:9