Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laoreo LP Patagonia Rebelde
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Guglielminpietro speelt de bal door. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Milică de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:1

11e minuut.
Cerutti probeert de bal aan de voet te houden. Nancucheo kopt de bal weg. Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yrigoyen rent richting de bal. Valsecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valsecchi heeft problemen om de bal te vangen. Valsecchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Di Bártolo speelt de bal door. Bertone is nu in balbezit. Met opzet legt Valsecchi zijn tegenspeler op de grond. Valsecchi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro met een sublieme pass. Grycki rent richting de bal. Grycki schiet op doel. Franceschini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:2

21e minuut.
Baleiro passt de bal zonder na te denken. Turaneli rent richting de bal. Turaneli haalt uit met een fantastische trap. Franceschini probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Milică de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kuńczak is nu in balbezit. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi passt de bal in één keer door. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki schiet op doel. Paal! Franceschini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică passt de bal zonder na te denken. Franceschini met een sublieme pass. Grycki is nu in balbezit. Grycki draait met de bal, schiet en ... Franceschini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerutti heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:3

28e minuut.
Grycki onderschept slim de pass. Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Baleiro is nu in balbezit. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal zonder na te denken. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli haalt uit met een fantastische trap. Franceschini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Baleiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Turaneli de bal. Guglielminpietro is nu in balbezit. Turaneli verovert de bal door een tackle van achteren. Turaneli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nancucheo met een harde bal richting middenveld. Milică kopt de bal weg. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft een hoge lob. Grycki kopt de bal weg. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Milică draait met de bal, schiet en ... Franceschini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laoreo LP 81%, Patagonia Rebelde 19%.
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:3

50e minuut.
Turaneli is nu in balbezit. Di Bártolo is nu in balbezit. Baleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baleiro geeft de bal voor. Grycki krijgt zijn hoofd ertegen. Franceschini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Baleiro passt de bal met de wreef. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică met een sublieme pass. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yrigoyen met een sublieme pass. Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft de bal voor. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Milică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Turaneli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nancucheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli verovert de bal door een tackle van achteren. Turaneli met een sublieme pass. Grycki heeft problemen om de bal te vangen. Grycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:4

63e minuut.
Turaneli rent richting de bal. Turaneli passt de bal in één keer door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel. Franceschini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:5

64e minuut.
Baleiro passt de bal in één keer door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică speelt de bal door. Turaneli controleert de bal met de borst. Turaneli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:6

68e minuut.
Lamela controleert de bal met de borst. Lamela speelt de bal door. Baleiro speelt de bal door. Grycki is nu in balbezit. Grycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:7

70e minuut.
Valsecchi onderschept slim de pass. Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Turaneli is nu in balbezit. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milică is nu in balbezit. Milică speelt de bal door. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:8

86e minuut.
Klungelig pakt Milică de bal. Cerutti speelt de bal door. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Franceschini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:9

90e minuut.
Yrigoyen probeert de bal aan de voet te houden. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro geeft een hoge lob. Turaneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laoreo LP 73%, Patagonia Rebelde 27%.
Laoreo LP - Patagonia Rebelde 0:10