Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Floreneta Sportivo Comarca
532 Tactiek MW1
33% Balbezit 67%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 42
poor Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Topolansky met een snelle inworp. Pippinger heeft problemen om de bal te vangen. Pippinger geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Giotto rent richting de bal. Pippinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pippinger speelt de bal door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Topolansky rent richting de bal. Topolansky geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei kopt de bal weg. López Barón rent richting de bal. López Barón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chouela trapt de bal weg. Topolansky kopt de bal weg. López Barón rent richting de bal. López Barón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:1

19e minuut.
Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão onderschept slim de pass. Canhão probeert naar een medespeler te passen. Daar is López Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Barón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:2

23e minuut.
Khắc Duy is nu in balbezit. Pippinger probeert naar een medespeler te passen. Topolansky probeert naar een medespeler te passen. López Barón rent richting de bal. López Barón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:3

25e minuut.
Topolansky is nu in balbezit. Topolansky passt de bal zonder na te denken. Pippinger speelt de bal door. López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón haalt uit met een fantastische trap. Chouela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dezorzi is nu in balbezit. López Barón verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pippinger met een sublieme pass. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso passt de bal met de wreef. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Agăfiţei passt de bal in één keer door. Topolansky speelt de bal door. López Barón rent richting de bal. López Barón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:4

32e minuut.
Zinni is nu in balbezit. Pippinger onderschept slim de pass. Pippinger speelt de bal door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Topolansky passt de bal in één keer door. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso passt de bal zonder na te denken. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Chouela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chouela speelt de bal door. Pippinger kopt de bal weg. Meloño is nu in balbezit. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi geeft een hoge lob. Paraviso kopt de bal weg. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Topolansky de bal. Topolansky geeft een hoge lob. Agăfiţei kopt de bal weg. López Barón heeft problemen om de bal te vangen. López Barón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Topolansky is nu in balbezit. Topolansky met een sublieme pass. Pippinger speelt de bal door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Floreneta 83%, Sportivo Comarca 17%.
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:4

51e minuut.
Carimoney geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Paraviso de bal onder controle te krijgen. Paraviso geeft de bal voor. López Barón is nu in balbezit. López Barón schiet op doel. Chouela bokst de bal weg.

54e minuut.
Pippinger speelt de bal door. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky passt de bal zonder na te denken. López Barón is nu in balbezit. López Barón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Topolansky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pippinger is nu in balbezit. Pippinger passt de bal zonder na te denken. López Barón is nu in balbezit. López Barón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Carimoney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăfiţei met een snelle inworp. Paraviso geeft de bal voor. López Barón krijgt zijn hoofd ertegen. Chouela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng met een sublieme pass. Topolansky speelt de bal door. Daar is López Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Barón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Canhão met een sublieme pass. Giotto probeert de bal aan de voet te houden. López Barón is nu in balbezit. López Barón schiet op doel. Chouela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:5

64e minuut.
Klungelig pakt Giotto de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topolansky met een snelle inworp. López Barón rent richting de bal. López Barón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
López Barón passt de bal met de wreef. Topolansky rent richting de bal. Topolansky met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pippinger geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei speelt de bal door. López Barón heeft problemen om de bal te vangen. López Barón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:6

73e minuut.
López Barón onderschept slim de pass. López Barón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paraviso de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Chouela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky probeert naar een medespeler te passen. López Barón rent richting de bal. López Barón haalt uit met een fantastische trap. Chouela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel. Chouela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Carimoney geeft de bal voor. Fradua kopt de bal weg. Giotto is nu in balbezit. Topolansky onderschept slim de pass. Topolansky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Topolansky is nu in balbezit. Topolansky passt de bal met de wreef. López Barón is nu in balbezit. López Barón haalt uit met een fantastische trap. Chouela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:7

80e minuut.
Pippinger geeft de bal voor. Daar is Dezorzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón haalt uit met een fantastische trap. Chouela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Topolansky geeft de bal voor. Paraviso kopt de bal weg. Carimoney heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canhão met een sublieme pass. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso met een sublieme pass. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chouela trapt de bal weg. Daar is Topolansky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolansky kopt de bal weg. López Barón is nu in balbezit. López Barón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Floreneta 84%, Sportivo Comarca 16%.
La Floreneta - Sportivo Comarca 0:7