Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión de San Juan Olivos F.C.
Normal Tactiek DYF-541-C
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 39.9
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Cimbru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimbru speelt de bal door. Barberis controleert de bal met de borst. Pârvan rent richting de bal. Pârvan haalt uit met een fantastische trap. Marssoni bokst de bal weg. Daar is Trafpay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

11e minuut.
Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cimbru de bal. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Juan - Olivos F.C. 0:1

14e minuut.
Muża met een sublieme pass. Daar is Saive, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saive probeert naar een medespeler te passen. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Juan - Olivos F.C. 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Folgueiro de bal. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru rent richting de bal. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sejkora probeert de bal aan de voet te houden. Półtorak is nu in balbezit. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pârvan de bal. Pârvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Juan - Olivos F.C. 0:3

22e minuut.
Saive passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cimbru de bal. Cimbru met een sublieme pass. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Muża controleert de bal met de borst. Saive is nu in balbezit. Saive probeert naar een medespeler te passen. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión de San Juan - Olivos F.C. 0:4

28e minuut.
Vivenza speelt de bal door. Saive rent richting de bal. Saive passt de bal in één keer door. Pârvan heeft problemen om de bal te vangen. Pârvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Saive bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saive maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Saive moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saive schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Klungelig pakt Ferrero de bal. Folgueiro is nu in balbezit. Muża verovert de bal door een tackle van achteren. Muża geeft een lange en hoge pass. Pârvan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Juan 57%, Olivos F.C. 43%.
Unión de San Juan - Olivos F.C. 0:4

64e minuut.
Muża verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza passt de bal in één keer door. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vivenza passt de bal in één keer door. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan met een sublieme pass. Cimbru rent richting de bal. Cimbru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vivenza kopt de bal weg. Muża is nu in balbezit. Muża speelt de bal door. Vivenza rent richting de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión de San Juan 47%, Olivos F.C. 53%.
Unión de San Juan - Olivos F.C. 0:4