Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Benito Morrison FC
Normal Tactiek 5 5 5
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 34.3
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pethő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő passt de bal in één keer door. Buonanotte rent richting de bal. Bourden onderschept slim de pass. Bourden schiet op doel. Civarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pethő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:1

5e minuut.
Buonanotte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pethő de bal onder controle te krijgen. O´Donnell is nu in balbezit. Pethő verovert de bal door een tackle van achteren. Pethő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:2

6e minuut.
Biron rent richting de bal. Biron geeft de bal voor. Klungelig pakt D’Accurzio de bal. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő is nu in balbezit. Biron is nu in balbezit. Pethő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:3

11e minuut.
Pethő rent richting de bal. Pethő met een sublieme pass. Grycki rent richting de bal. Grycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:4

14e minuut.
Morasso met een sublieme pass. Grycki probeert naar een medespeler te passen. Pethő is nu in balbezit. Pethő draait met de bal, schiet en ... Civarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:5

16e minuut.
Inworp. Bourden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biron is nu in balbezit. Biron geeft een lange en hoge pass. Pethő maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:6

20e minuut.
Doeltrap. Civarelli trapt de bal weg van het doel. Grycki rent richting de bal. Grycki schiet op doel. Pethő probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Morasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Morasso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buonanotte de bal. Pethő is nu in balbezit. Pethő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rosell is nu in balbezit. O´Donnell begaat een overtreding. Rosell raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosell met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pethő de bal. Pethő haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Menendez stond buitenspel. Pohůdek neemt vlug de vrije trap. Buonanotte heeft problemen om de bal te vangen. Pethő rent richting de bal. Pethő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grycki kopt de bal weg. Bourden is nu in balbezit. Bourden passt de bal zonder na te denken. Pethő rent richting de bal. Pethő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:7

34e minuut.
Biron passt de bal zonder na te denken. Aguírrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő verovert de bal door een tackle van achteren. Pethő haalt uit met een fantastische trap. Civarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
D’Accurzio is nu in balbezit. Bourden is nu in balbezit. Bourden passt de bal zonder na te denken. Pethő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
O´Donnell heeft problemen om de bal te vangen. Grycki rent richting de bal. Grycki passt de bal in één keer door. Pethő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pethő draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 83%, Morrison FC 17%.
San Benito - Morrison FC 0:8

48e minuut.
Bourden onderschept slim de pass. Biron rent richting de bal. O´Donnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki onderschept slim de pass. Grycki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pethő krijgt zijn hoofd ertegen. Pethő is nu in balbezit. Pethő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:9

49e minuut.
Ascani speelt de bal door. Menendez heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Pethő zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pethő moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pethő schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Grycki passt de bal in één keer door. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron geeft een hoge lob. Bourden is nu in balbezit. Bourden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brysiak geeft een lange en hoge pass. Aguírrez heeft problemen om de bal te vangen. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki haalt uit met een fantastische trap. Civarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Benito - Morrison FC 0:10

68e minuut.
Doeltrap. Civarelli trapt de bal weg. Klungelig pakt D’Accurzio de bal. Bourden is nu in balbezit. Bourden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
D’Accurzio kopt de bal weg. Ascani bereikt de bal nog maar net als eerste. Morasso maakt een afschuwelijke overtreding. Morasso krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Morasso rent richting de bal. Bourden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourden passt de bal met de wreef. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Biron speelt de bal door. Garber is nu in balbezit. Grycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grycki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Benito 79%, Morrison FC 21%.
San Benito - Morrison FC 0:10