Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosa poder ???? De Futbol A.C
4442 Tactiek ojala funcione
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten solide
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cazangiu passt de bal in één keer door. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:1

9e minuut.
Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı passt de bal in één keer door. Diéguez is nu in balbezit. Bjørndal verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Varani geeft een hoge lob. Inworp. Menendez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip draait met de bal, schiet en ... Kousal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Laspada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cazangiu zal de hoekschop nemen. Bjørndal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cazangiu passt de bal in één keer door. Piallole bereikt de bal nog maar net als eerste. Piallole passt de bal zonder na te denken. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Menendez met een sublieme pass. Kamoltip rent richting de bal. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal draait met de bal, schiet en ... Kousal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:2

28e minuut.
Braghieri geeft de bal voor. Inworp. Cazangiu met een snelle inworp. Kamoltip heeft problemen om de bal te vangen. Kamoltip schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Laspada verovert de bal door een tackle van achteren. Laspada met een sublieme pass. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip haalt uit met een fantastische trap. Kousal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Diéguez de bal. Menendez is nu in balbezit. Menendez passt de bal in één keer door. Daar is Kamoltip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamoltip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:3

45e minuut.
Kamoltip geeft een lange en hoge pass. Varani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosa poder ???? 74%, De Futbol A.C 26%.
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:4

51e minuut.
Graber passt de bal zonder na te denken. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu passt de bal zonder na te denken. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal verovert de bal door een tackle van achteren. Varani probeert naar een medespeler te passen. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:5

64e minuut.
Varani geeft een hoge lob. Daar is Bjørndal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamoltip springt en kopt de bal. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal draait met de bal, schiet en ... Kousal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kamoltip geeft een lange en hoge pass. Bjørndal heeft problemen om de bal te vangen. Yankilevich is nu in balbezit. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:6

73e minuut.
Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu geeft een hoge lob. Kamoltip is nu in balbezit. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Laspada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laspada. Kamoltip is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kamoltip komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Graber is nu in balbezit. Graber geeft een hoge lob. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap. Kousal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:7

86e minuut.
Kousal probeert naar een medespeler te passen. Graber kopt de bal weg. Varani heeft problemen om de bal te vangen. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosa poder ???? 71%, De Futbol A.C 29%.
Rosa poder ???? - De Futbol A.C 0:7