Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumberjack C.A. CASEROS
Normal Tactiek Pedro
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Muratone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozmysł met een snelle inworp. Zimonjić geeft een hoge lob. Macaluse onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Centurión kopt de bal weg. Klipphan probeert de bal aan de voet te houden. Rozmysł rent richting de bal. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coimbra rent richting de bal. Coimbra probeert naar een medespeler te passen. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich rent richting de bal. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vierlinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen geeft een lange en hoge pass. Zimonjić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lundby probeert naar een medespeler te passen. Coimbra rent richting de bal. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Heinrich rent richting de bal. Heinrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fantocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantocci geeft een lange en hoge pass. Daar is Centurión, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guaiquil met een harde bal richting middenveld. Benossi kopt de bal weg. Daar is Werlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tychosen is nu in balbezit. Tychosen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:2

29e minuut.
Rozmysł speelt de bal door. Heinrich rent richting de bal. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Guaiquil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:3

32e minuut.
Guaiquil probeert naar een medespeler te passen. Fantocci kopt de bal weg. Muratone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:4

34e minuut.
Coimbra rent richting de bal. Coimbra passt de bal met de wreef. Macaluse bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich onderschept slim de pass. Heinrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:5

36e minuut.
Heinrich kopt de bal weg. Daar is Coimbra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werlen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coimbra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Vierlinger met de inworp. Tychosen heeft problemen om de bal te vangen. Werlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen onderschept slim de pass. Tychosen geeft de bal voor. Guaiquil bokst de bal weg.

43e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Coimbra is nu in balbezit. Coimbra met een sublieme pass. Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tychosen is nu in balbezit. Tychosen passt de bal met de wreef. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić schiet op doel. Guaiquil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:6

45e minuut.
Coimbra passt de bal in één keer door. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich passt de bal zonder na te denken. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Guaiquil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumberjack 81%, C.A. CASEROS 19%.
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:7

51e minuut.
Lundby speelt de bal door. Chosloco rent richting de bal. Heinrich verovert de bal door een tackle van achteren. Heinrich geeft een lange en hoge pass. Zimonjić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guaiquil trapt de bal weg. Fantocci kopt de bal weg. Klungelig pakt Tychosen de bal. Tychosen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Coimbra kopt de bal weg. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić speelt de bal door. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich schiet op doel. Guaiquil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Coimbra is nu in balbezit. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:8

65e minuut.
Heinrich draait met de bal, schiet en ... Klipphan heeft problemen om de bal te vangen. Heinrich rent richting de bal. Heinrich draait met de bal, schiet en ... Macaluse probeert de bal aan de voet te houden. Guaiquil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Centurión probeert naar een medespeler te passen. Carrusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Coimbra geeft een hoge lob. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco begaat een overtreding. Chosloco krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guaiquil met een harde bal richting middenveld. Coimbra kopt de bal weg. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychosen haalt uit met een fantastische trap. Guaiquil bokst de bal weg. Tychosen heeft problemen om de bal te vangen. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Coimbra probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić is nu in balbezit. Centurión rent richting de bal. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:9

81e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł passt de bal met de wreef. Zimonjić is nu in balbezit. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:10

82e minuut.
Wenupi rent richting de bal. Rozmysł onderschept slim de pass. Rozmysł geeft een lange en hoge pass. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić schiet op doel. Guaiquil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumberjack 80%, C.A. CASEROS 20%.
Lumberjack - C.A. CASEROS 0:10