Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Libertad Garín FC
Normal Tactiek traviata3
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.4 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


16e minuut.
Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin passt de bal zonder na te denken. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:1

20e minuut.
Trafpay probeert naar een medespeler te passen. Calabresa rent richting de bal. Calabresa passt de bal zonder na te denken. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Gurruchaga bokst de bal weg. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Claise legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Songin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:2

22e minuut.
Marianidis geeft een hoge lob. Giaveno is nu in balbezit. Giaveno probeert naar een medespeler te passen. Roncero heeft problemen om de bal te vangen. Roncero speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wloch is nu in balbezit. Wloch geeft de bal voor. Roncero bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncero geeft een hoge lob. Calabresa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Libertad 75%, Garín FC 25%.
C.A. Libertad - Garín FC 0:3

54e minuut.
Grimoldi speelt de bal door. Roncero bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncero passt de bal met de wreef. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Marianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianidis probeert naar een medespeler te passen. Tognato rent richting de bal. Calabresa verovert de bal door een tackle van achteren. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roncero zal de hoekschop nemen. Grimoldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Enrique heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:4

72e minuut.
Roncero bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncero geeft een lange en hoge pass. Claise heeft problemen om de bal te vangen. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Claise geeft een hoge lob. Novruzov heeft problemen om de bal te vangen. Novruzov speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel. Gurruchaga bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:5

79e minuut.
Trafpay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Londini de bal. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Gurruchaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:6

83e minuut.
Klungelig pakt Giaveno de bal. Songin rent richting de bal. Songin speelt de bal door. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Inworp. Grimoldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marianidis probeert naar een medespeler te passen. Londini bereikt de bal nog maar net als eerste. Londini passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roncero neemt de hoekschop. Calabresa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Roncero onderschept slim de pass. Roncero passt de bal in één keer door. Goga is nu in balbezit. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Libertad - Garín FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Libertad 82%, Garín FC 18%.
C.A. Libertad - Garín FC 0:7