Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los TocaNenas FC Pitufo
Normal Tactiek Dificil
36% Balbezit 64%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.1 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Pasev heeft problemen om de bal te vangen. Pasev passt de bal in één keer door. Munch rent richting de bal. Munch draait met de bal, schiet en ... da dalt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Tixier speelt de bal door. Munch rent richting de bal. Munch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tixier de bal. Tixier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pasev met de inworp. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić speelt de bal door. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:1

9e minuut.
Tixier passt de bal in één keer door. Krasić probeert naar een medespeler te passen. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Grumellon met een sublieme pass. Pasev probeert naar een medespeler te passen. Munch rent richting de bal. Munch draait met de bal, schiet en ... Redrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:2

12e minuut.
Tixier neemt de hoekschop. Redrado met een sublieme pass. Krasić kopt de bal weg. Daar is Munch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:3

14e minuut.
Grumellon met een sublieme pass. Pasev bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta met een sublieme pass. Pasev geeft een hoge lob. Munch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:4

24e minuut.
Tixier passt de bal in één keer door. Krasić met een sublieme pass. Munch kan de bal niet met de borst controleren. Munch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:5

25e minuut.
Krasić verovert de bal door een tackle van achteren. Krasić speelt de bal door. Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tixier draait met de bal, schiet en ... Redrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:6

28e minuut.
Pasev passt de bal met de wreef. Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Pasev probeert de bal aan de voet te houden. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pasev is nu in balbezit. Pasev geeft de bal voor. Arcani probeert de bal met de borst te controleren. Munch is nu in balbezit. Munch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arcani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tixier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić geeft de bal voor. Redrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Munch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:7

35e minuut.
Flotta is nu in balbezit. Grumellon verovert de bal door een tackle van achteren. Grumellon passt de bal zonder na te denken. Munch rent richting de bal. Munch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arcani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tixier met een snelle inworp. Krasić geeft de bal voor. Daar is Munch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:8

37e minuut.
Munch onderschept slim de pass. Munch probeert naar een medespeler te passen. Giemsa is nu in balbezit. Tixier heeft problemen om de bal te vangen. Tixier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munch is nu in balbezit. Munch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:9

41e minuut.
Lasko verovert de bal door een tackle van achteren. Krasić speelt de bal door. Munch rent richting de bal. Munch draait met de bal, schiet en ... Redrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:10

42e minuut.
Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Pasev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flotta. Pasev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pasev kan niet meer verder spelen. Mihok komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Tixier onderschept slim de pass. Tixier geeft de bal voor. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TocaNenas FC 88%, Pitufo 12%.
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:11

46e minuut.
Argonz is nu in balbezit. Tixier onderschept slim de pass. Tixier passt de bal in één keer door. Munch rent richting de bal. Munch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Grumellon kopt de bal weg. Mihok probeert naar een medespeler te passen. Bellini heeft problemen om de bal te vangen. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Tixier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gamboa komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Grumellon de bal. Grumellon geeft een lange en hoge pass. Krasić is nu in balbezit. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gamboa zal de hoekschop nemen. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch passt de bal met de wreef. Krasić is nu in balbezit. Krasić schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Krasić rent richting de bal. Krasić geeft de bal voor. Daar is Arcani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munch is nu in balbezit. Munch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Krasić kopt de bal weg. Mihok speelt de bal door. Munch probeert de bal met de borst te controleren. Mihok is nu in balbezit. Mihok haalt uit met een fantastische trap. Redrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
da dalt geeft een hoge lob. Inworp. Mihok met de inworp. Klungelig pakt Krasić de bal. Krasić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Munch probeert naar een medespeler te passen. Krasić rent richting de bal. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch draait met de bal, schiet en ... Redrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:12

81e minuut.
Daar is Krasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić passt de bal in één keer door. Munch is nu in balbezit. Munch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:13

85e minuut.
Grumellon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gamboa de bal onder controle te krijgen. Bellini rent richting de bal. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TocaNenas FC 93%, Pitufo 7%.
Los TocaNenas FC - Pitufo 0:13