Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madero FC La Cicloneta F.C
352 Tactiek La Cicloneta B
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
22.7 gemiddelde waardering 31.1
weak Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Albera met de inworp. Ivanisevich rent richting de bal. Bajorski begaat een overtreding. Bajorski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bajorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Fangueiro is nu in balbezit. Fangueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:1

6e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gavaldà rent richting de bal. Fangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangueiro schiet op doel. Lovay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec geeft een lange en hoge pass. Fangueiro is nu in balbezit. Fangueiro draait met de bal, schiet en ... Lovay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:2

8e minuut.
Galletti rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft een hoge lob. Fangueiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:3

13e minuut.
Ivanisevich kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Rodini speelt de bal door. Albera is nu in balbezit. Gavaldà onderschept slim de pass. Gavaldà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Konkiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albera de bal. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:4

29e minuut.
Gavaldà heeft problemen om de bal te vangen. Fangueiro is nu in balbezit. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangueiro is nu in balbezit. Fangueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Michnowiec is nu in balbezit. Sotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michnowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michnowiec met een snel genomen vrije trap. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Daar is Pannizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangueiro rent richting de bal. Fangueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Tammaro begaat een overtreding. Hidalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hidalgo wilt de vrije trap nemen. Galletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madero FC 66%, La Cicloneta F.C 34%.
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:5

47e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Bajorski geeft een lange en hoge pass. Michnowiec kopt de bal weg. Fangueiro is nu in balbezit. Fangueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lovay met een harde bal richting middenveld. Bajorski kopt de bal weg. Albera probeert de bal met de borst te controleren. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Buitenspel voor Celedoni. Goede buitenspelval van de verdediging. Forster maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gavaldà rent richting de bal. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:6

59e minuut.
Rodini probeert de bal met de borst te controleren. Rodini passt de bal in één keer door. Michnowiec geeft een hoge lob. Fangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tammaro rent richting de bal. Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec geeft een lange en hoge pass. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangueiro rent richting de bal. Fangueiro passt de bal zonder na te denken. Gavaldà rent richting de bal. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Galletti rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gavaldà de bal. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:7

67e minuut.
Bajorski met een snelle inworp. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo met een sublieme pass. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:8

67e minuut.
Galletti probeert naar een medespeler te passen. Celedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Celedoni passt de bal zonder na te denken. Gavaldà rent richting de bal. Gavaldà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Albera trapt de bal weg van het doel. Ivanisevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevich geeft een lange en hoge pass. Fangueiro probeert de bal met de borst te controleren. Fangueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cianciosi speelt de bal door. Ivanisevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap. Lovay bokst de bal weg.

74e minuut.
Bajorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galletti de bal onder controle te krijgen. Fangueiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Michnowiec geeft een hoge lob. Fangueiro is nu in balbezit. Fangueiro met een sublieme pass. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap. Lovay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec geeft de bal voor. Fangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà rent richting de bal. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:9

82e minuut.
Galletti met een sublieme pass. Sotto rent richting de bal. Sotto passt de bal met de wreef. Fangueiro is nu in balbezit. Fangueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madero FC 75%, La Cicloneta F.C 25%.
Madero FC - La Cicloneta F.C 0:9