Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belgrano crd Argerich FC
Normal Tactiek EL 4-1-1-1-Wd-2
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Rebbotaro is nu in balbezit. Sántha onderschept slim de pass. Sántha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botello haalt uit met een fantastische trap. Stagnaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cardetti rent richting de bal. Cardetti met een sublieme pass. Garay geeft een lange en hoge pass. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Sántha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botello rent richting de bal. Botello geeft de bal voor. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:1

13e minuut.
Mendelevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Tuyne komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Van Tuyne geeft de bal voor. Sántha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sántha speelt de bal door. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa haalt uit met een fantastische trap. Stagnaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blazevich heeft problemen om de bal te vangen. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello haalt uit met een fantastische trap. Stagnaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:2

26e minuut.
La Rosa rent richting de bal. La Rosa passt de bal met de wreef. Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello onderschept slim de pass. Botello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:3

31e minuut.
Sántha rent richting de bal. Sántha passt de bal zonder na te denken. Botello rent richting de bal. Botello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:4

32e minuut.
Daar is Jansenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson verovert de bal door een tackle van achteren. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa schiet op doel. Stagnaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pagliari met de inworp. La Rosa kan de bal niet met de borst controleren. La Rosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piccinini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:5

34e minuut.
Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello speelt de bal door. Klungelig pakt La Rosa de bal. La Rosa schiet op doel. Stagnaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:6

39e minuut.
De Marco kopt de bal weg. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello passt de bal in één keer door. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belgrano crd 73%, Argerich FC 27%.
belgrano crd - Argerich FC 0:6

54e minuut.
Blazevich rent richting de bal. Blazevich passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Rebbotaro de bal onder controle te krijgen. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:7

55e minuut.
Botello probeert naar een medespeler te passen. Garay rent richting de bal. Garay passt de bal zonder na te denken. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
belgrano crd - Argerich FC 0:8

61e minuut.
Sántha kopt de bal weg. La Rosa is nu in balbezit. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Deym bereikt de bal nog maar net als eerste. Deym probeert naar een medespeler te passen. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Botello verovert de bal door een tackle van achteren. Botello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Blazevich de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Tuyne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pagliari heeft problemen om de bal te vangen. Pagliari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belgrano crd 71%, Argerich FC 29%.
belgrano crd - Argerich FC 0:8