Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fintamurras CF black attack
MR1 Tactiek E-343
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Colombatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Terhorst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zorzenoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ... Dubini bokst de bal weg.

5e minuut.
Tupinambá rent richting de bal. Tupinambá geeft een hoge lob. Spadoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Zorzenoni de bal. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oriana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spadoni rent richting de bal. Spadoni haalt uit met een fantastische trap. Dubini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mara rent richting de bal. Mara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fintamurras CF - black attack 0:1

10e minuut.
Oriana passt de bal zonder na te denken. Daar is Biglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biglia passt de bal met de wreef. Spadoni rent richting de bal. Spadoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jadziński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Caronni de bal onder controle te krijgen. Biglia met een sublieme pass. Zorzenoni is nu in balbezit. Zorzenoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Boutell de bal. Oriana met een sublieme pass. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Terhorst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Agostino rent richting de bal. D`Agostino geeft een hoge lob. Colombatti rent richting de bal. Colombatti passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Terhorst kopt de bal weg. Daar is Pigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fintamurras CF - black attack 0:2

30e minuut.
Sideris geeft een lange en hoge pass. Terhorst kopt de bal weg. Mara is nu in balbezit. Mara schiet op doel. Dubini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fintamurras CF - black attack 0:3

33e minuut.
Laća geeft een hoge lob. Terhorst geeft een lange en hoge pass. Pigna rent richting de bal. Mara onderschept slim de pass. Mara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fintamurras CF - black attack 0:4

35e minuut.
Caronni passt de bal met de wreef. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Esztergályos bokst de bal weg.

38e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Terhorst met een snelle inworp. Mara is nu in balbezit. Mara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Oriana probeert naar een medespeler te passen. Biglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Biglia passt de bal zonder na te denken. Mara rent richting de bal. Mara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zorzenoni probeert naar een medespeler te passen. Mara controleert de bal met de borst. Zorzenoni is nu in balbezit. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap. Dubini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Oriana rent richting de bal. Oriana geeft de bal voor. Zorzenoni probeert naar een medespeler te passen. Mara probeert de bal met de borst te controleren. Mara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fintamurras CF 70%, black attack 30%.
Fintamurras CF - black attack 0:4

47e minuut.
Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caviglia verovert de bal door een tackle van achteren. Caviglia met een sublieme pass. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jadziński geeft een hoge lob. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni met een sublieme pass. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni haalt uit met een fantastische trap. Dubini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Terhorst kopt de bal weg. Mara rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Terhorst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Caronni de bal. Dubini bokst de bal weg.

55e minuut.
Caviglia rent richting de bal. Terhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Terhorst probeert naar een medespeler te passen. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Terhorst met een sublieme pass. Caviglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglia geeft de bal voor. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fintamurras CF - black attack 0:5

71e minuut.
Doeltrap. Camelo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Castell passt de bal met de wreef. Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana geeft een lange en hoge pass. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni draait met de bal, schiet en ... Dubini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Oriana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriana geeft een lange en hoge pass. Dubini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zorzenoni rent richting de bal. Zorzenoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fintamurras CF - black attack 0:6

88e minuut.
Jadziński passt de bal met de wreef. Terhorst speelt de bal door. Mara rent richting de bal. Mara haalt uit met een fantastische trap. Dubini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dubini trapt de bal weg van het doel. Oriana rent richting de bal. Oriana met een sublieme pass. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fintamurras CF 76%, black attack 24%.
Fintamurras CF - black attack 0:6