Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coqui FC SAAM PITHOOM JASON
Normal Tactiek alkimion
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Guidi is nu in balbezit. Guidi geeft een hoge lob. Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz is nu in balbezit. Hrúz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Luzuriaga met een sublieme pass. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi passt de bal in één keer door. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De Grandis kopt de bal weg. Busnelli heeft problemen om de bal te vangen. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz draait met de bal, schiet en ... Boyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:1

21e minuut.
Canuzzi is nu in balbezit. Hrúz rent richting de bal. De Grandis is nu in balbezit. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Grandis geeft de bal voor. Busnelli is nu in balbezit. Hrúz onderschept slim de pass. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Shustermann de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Kabak de bal. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi passt de bal zonder na te denken. Hrúz rent richting de bal. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:2

28e minuut.
Busnelli is nu in balbezit. Canuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Canuzzi speelt de bal door. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:3

32e minuut.
Shustermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Benedetto rent richting de bal. Di Benedetto geeft de bal voor. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Boyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Hrúz is nu in balbezit. Hrúz passt de bal in één keer door. De Grandis speelt de bal door. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. Boyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrúz is nu in balbezit. Hrúz draait met de bal, schiet en ... Boyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:4

37e minuut.
Hollar probeert naar een medespeler te passen. Di Benedetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Benedetto passt de bal in één keer door. Hrúz is nu in balbezit. Hrúz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Guidi rent richting de bal. Hrúz is nu in balbezit. Guidi is nu in balbezit. Guidi geeft een lange en hoge pass. Di Benedetto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hrúz heeft problemen om de bal te vangen. Hrúz passt de bal met de wreef. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:5

45e minuut.
Guidi rent richting de bal. Guidi geeft een lange en hoge pass. De Grandis geeft een hoge lob. Hrúz rent richting de bal. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. Boyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coqui FC 75%, SAAM PITHOOM JASON 25%.
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:5

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irastorsa met de inworp. De Grandis speelt de bal door. Hrúz rent richting de bal. Hrúz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Luzuriaga geeft de bal voor. Daar is Shustermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... Boyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz rent richting de bal. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel. Boyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:6

61e minuut.
Guidi passt de bal zonder na te denken. Kabak is nu in balbezit. Hrúz verovert de bal door een tackle van achteren. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:7

62e minuut.
Canuzzi passt de bal met de wreef. Di Benedetto is nu in balbezit. Guidi speelt de bal door. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:8

63e minuut.
Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz passt de bal met de wreef. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:9

66e minuut.
Di Benedetto onderschept slim de pass. Di Benedetto schiet op doel. Daar is Busnelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz schiet op doel. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Guidi passt de bal met de wreef. Daar is Di Benedetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parissi probeert naar een medespeler te passen. Hrúz rent richting de bal. Hrúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:10

81e minuut.
Canuzzi is nu in balbezit. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:11

84e minuut.
Kabak passt de bal in één keer door. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga passt de bal met de wreef. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Guidi is nu in balbezit. Guidi probeert naar een medespeler te passen. Hrúz is nu in balbezit. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:12

88e minuut.
Di Benedetto heeft problemen om de bal te vangen. Shustermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz onderschept slim de pass. Hrúz haalt uit met een fantastische trap. Boyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:13

89e minuut.
Kobs geeft een hoge lob. De Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Grandis passt de bal in één keer door. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrúz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coqui FC 85%, SAAM PITHOOM JASON 15%.
Coqui FC - SAAM PITHOOM JASON 0:13