Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Río Mayo Club Atletico Ariete 2010
442 Tactiek Tiki-Tiki2
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Woffe is nu in balbezit. Ayuso verovert de bal door een tackle van achteren. Ayuso probeert naar een medespeler te passen. Lisztes rent richting de bal. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ribolzi probeert de bal met de borst te controleren. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis probeert naar een medespeler te passen. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Ribolzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosielnis is nu in balbezit. Ogawa begaat een overtreding. Ogawa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi passt de bal met de wreef. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Woffe rent richting de bal. Kosielnis verovert de bal door een tackle van achteren. Constantino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Constantino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Constantino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Kosielnis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosielnis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalchev heeft problemen om de bal te vangen. Kalchev speelt de bal door. Klungelig pakt Lisztes de bal. Lisztes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis geeft een hoge lob. Airez heeft problemen om de bal te vangen. Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Katzenstein met een sublieme pass. Hadžiabdić is nu in balbezit. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:1

31e minuut.
Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis passt de bal in één keer door. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villareal trapt de bal weg. Noé kopt de bal weg. Lozada is nu in balbezit. Lozada schiet op doel. Stefaniszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Katzenstein probeert de bal aan de voet te houden. Lozada is nu in balbezit. Lozada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stefaniszyn trapt de bal weg van het doel. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Jianyu passt de bal met de wreef. Branković bereikt de bal nog maar net als eerste. Branković probeert naar een medespeler te passen. Lisztes rent richting de bal. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Noé speelt de bal door. Branković rent richting de bal. Branković geeft een lange en hoge pass. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:2

42e minuut.
Ribolzi speelt de bal door. Noé geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Airez de bal onder controle te krijgen. Hadžiabdić onderschept slim de pass. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jianyu geeft een lange en hoge pass. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes passt de bal met de wreef. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Río Mayo 79%, Club Atletico Ariete 2010 21%.
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:2

46e minuut.
Lisztes is nu in balbezit. Noé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisztes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosielnis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Airez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hadžiabdić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosielnis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Soto bokst de bal weg. Lisztes rent richting de bal. Lisztes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:3

50e minuut.
Ogawa probeert naar een medespeler te passen. Woffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Woffe geeft een lange en hoge pass. Lisztes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogawa probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ribolzi rent richting de bal. Noé met een sublieme pass. Kalchev speelt de bal door. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soto met een sublieme pass. Pastor kopt de bal weg. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Ribolzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribolzi geeft een hoge lob. Daar is Ogawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:4

58e minuut.
Jianyu passt de bal in één keer door. Ayuso is nu in balbezit. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Villareal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:5

58e minuut.
Katzenstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ayuso probeert naar een medespeler te passen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu met een sublieme pass. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić draait met de bal, schiet en ... Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisztes is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lisztes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:6

65e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev geeft een hoge lob. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lisztes rent richting de bal. Lisztes passt de bal in één keer door. Villareal is nu in balbezit. Kosielnis onderschept slim de pass. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Branković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hadžiabdić kopt de bal weg. Kosielnis heeft problemen om de bal te vangen. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:7

73e minuut.
Kosielnis passt de bal zonder na te denken. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Lisztes passt de bal met de wreef. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Soto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalchev zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Villareal de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalchev zal de hoekschop nemen. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ayuso probeert de bal met de borst te controleren. Ayuso passt de bal zonder na te denken. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lisztes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Woffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kosielnis rent richting de bal. Kalchev rent richting de bal. Kalchev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Soto trapt de bal weg. Branković kopt de bal weg. Lisztes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kalchev met een sublieme pass. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Soto speelt de bal door. Branković heeft problemen om de bal te vangen. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Río Mayo 89%, Club Atletico Ariete 2010 11%.
Río Mayo - Club Atletico Ariete 2010 0:7