Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MAR DEL PLATA Mala Junta
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46.1
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:1

10e minuut.
Lewis met een sublieme pass. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Parenti onderschept slim de pass. Lewis onderschept slim de pass. Lewis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cseri onderschept slim de pass. Cseri probeert naar een medespeler te passen. Prado rent richting de bal. Prado geeft een lange en hoge pass. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:2

18e minuut.
Lipiec rent richting de bal. Lipiec passt de bal zonder na te denken. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan schiet op doel. Lamilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:3

19e minuut.
Daar is Lipiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipiec met een sublieme pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wangulen trapt de bal weg van het doel. Paz kopt de bal weg. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een hoge lob. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Kranevitter de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios geeft een lange en hoge pass. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lamilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:4

30e minuut.
Prado speelt de bal door. Lipiec heeft problemen om de bal te vangen. Lipiec met een sublieme pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Lamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis speelt de bal door. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lamilla speelt de bal door. Daar is Travagliante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Lamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis speelt de bal door. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Lamilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:5

41e minuut.
Caramitru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis passt de bal zonder na te denken. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Lamilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:6

42e minuut.
Tuero rent richting de bal. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MAR DEL PLATA 83%, Mala Junta 17%.
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:7

46e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Lewis met een sublieme pass. Lipiec speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis onderschept slim de pass. Lewis geeft een lange en hoge pass. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lamilla bokst de bal weg.

52e minuut.
Lewis probeert de bal met de borst te controleren. Prado rent richting de bal. Prado passt de bal zonder na te denken. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:8

53e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een lange en hoge pass. Lamilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:9

60e minuut.
Lewis speelt de bal door. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec passt de bal in één keer door. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Caramitru probeert naar een medespeler te passen. Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipiec speelt de bal door. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Paler de bal. Paler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Araqelyan de bal. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Lamilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paler is nu in balbezit. Lewis met een sublieme pass. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel. Lamilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:10

71e minuut.
Paler controleert de bal met de borst. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:11

74e minuut.
Smith geeft de bal voor. Paler kopt de bal weg. Tuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Lamilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:12

76e minuut.
Lamilla met een harde bal richting middenveld. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru met een sublieme pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Lipiec is nu in balbezit. Lipiec geeft een hoge lob. Wangulen heeft problemen om de bal te vangen. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:13

80e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Lamilla met een sublieme pass. Caramitru rent richting de bal. Prado geeft een lange en hoge pass. Araqelyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wangulen trapt de bal weg. Prado is nu in balbezit. Prado met een sublieme pass. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Smith passt de bal zonder na te denken. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec speelt de bal door. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis passt de bal met de wreef. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wangulen heeft problemen om de bal te vangen. Lewis rent richting de bal. Lewis speelt de bal door. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap. Lamilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MAR DEL PLATA 77%, Mala Junta 23%.
FC MAR DEL PLATA - Mala Junta 0:13