Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente de José c paz Posadas AA
451 Tactiek sven
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


18e minuut.
Kunčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčić passt de bal met de wreef. Ajata rent richting de bal. Ajata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cartier kopt de bal weg. Daar is Lezcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezcano passt de bal in één keer door. Ajata is nu in balbezit. Ajata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kunčić rent richting de bal. Kunčić passt de bal in één keer door. Lokman met een sublieme pass. Daulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daulon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Punga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Lezcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Lipień onderschept slim de pass. Lezcano rent richting de bal. Lezcano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szücs met een sublieme pass. Ajata rent richting de bal. Fink schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fink krijgt een gele kaart. Ajata raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Lincoman geeft de bal voor. Inworp. Rosales met de inworp. Rexon rent richting de bal. Rexon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Desmery verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de José c paz 72%, Posadas AA 28%.
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:0

48e minuut.
Barbosa controleert de bal met de borst. Lezcano geeft de bal voor. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata draait met de bal, schiet en ... Corradini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:1

58e minuut.
Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień passt de bal met de wreef. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Szücs is nu in balbezit. Kunčić is nu in balbezit. Kunčić passt de bal met de wreef. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:2

64e minuut.
Lipień kopt de bal weg. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano rent richting de bal. Lezcano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Barman de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lezcano zal de hoekschop nemen. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs passt de bal in één keer door. Ajata is nu in balbezit. Ajata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:3

76e minuut.
Rexon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexon probeert naar een medespeler te passen. Fink heeft problemen om de bal te vangen. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Corradini trapt de bal weg. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs passt de bal zonder na te denken. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata haalt uit met een fantastische trap. Corradini bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:4

80e minuut.
Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kunčić de bal. Kunčić speelt de bal door. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daulon passt de bal met de wreef. Kunčić is nu in balbezit. Kunčić passt de bal met de wreef. Lezcano rent richting de bal. Lezcano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de José c paz 83%, Posadas AA 17%.
Independiente de José c paz - Posadas AA 1:4