Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videla 1995 CSyD Sadomasoquista
lateral def Tactiek Shibari
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 45.3
adequate Schieten very good
good Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dreizik onderschept slim de pass. Dreizik speelt de bal door. Cieslikovski geeft een hoge lob. Fritzsche rent richting de bal. Fritzsche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fritzsche rent richting de bal. Fritzsche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:1

6e minuut.
Galanda met een sublieme pass. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bilderling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Von Bilderling krijgt een gele kaart. Nalerio raakt geblesseerd tijdens het duel. Buonanotte met een snel genomen vrije trap. Nalerio is nu in balbezit. Nalerio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Cieslikovski probeert naar een medespeler te passen. Dreizik geeft een hoge lob. Fritzsche kopt de bal weg. Vezeanu controleert de bal met de borst. Vezeanu schiet op doel. Karavitis bokst de bal weg.

14e minuut.
Cieslikovski geeft de bal voor. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Fritzsche is nu in balbezit. Fritzsche draait met de bal, schiet en ... Luntz probeert de bal aan de voet te houden. Karavitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Luntz is nu in balbezit. Luntz geeft een hoge lob. Von Bilderling rent richting de bal. Cieslikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieslikovski geeft een lange en hoge pass. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu geeft de bal voor. Luntz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche onderschept slim de pass. Fritzsche haalt uit met een fantastische trap. Karavitis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:2

22e minuut.
Cieslikovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gutiérrez Moreno komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob. Caturegli kan de bal niet met de borst controleren. Fritzsche is nu in balbezit. Fritzsche draait met de bal, schiet en ... Luntz probeert de bal aan de voet te houden. Karavitis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:3

28e minuut.
Gutiérrez Moreno geeft een lange en hoge pass. Vezeanu kopt de bal weg. Buonanotte is nu in balbezit. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videla 1995 62%, CSyD Sadomasoquista 38%.
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:3

68e minuut.
Liccardi geeft de bal voor. Luntz kan de bal niet met de borst controleren. Fritzsche onderschept slim de pass. Fritzsche haalt uit met een fantastische trap. Karavitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:4

82e minuut.
Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanda passt de bal met de wreef. Liccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalerio onderschept slim de pass. Nalerio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gutiérrez Moreno probeert naar een medespeler te passen. Von Rozenberg geeft een lange en hoge pass. Luntz kopt de bal weg. Vezeanu controleert de bal met de borst. Vezeanu draait met de bal, schiet en ... Karavitis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videla 1995 62%, CSyD Sadomasoquista 38%.
Sportivo Videla 1995 - CSyD Sadomasoquista 0:5