Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lirusso Excursio F. C.
Normal Tactiek RRDT
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Inworp. Domide met een snelle inworp. Täuber met een sublieme pass. Peppler heeft problemen om de bal te vangen. Peppler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Domide heeft problemen om de bal te vangen. Domide passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Peppler rent richting de bal. Peppler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler passt de bal in één keer door. Nenashev rent richting de bal. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:1

13e minuut.
Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Peppler kopt de bal weg. Nenashev heeft problemen om de bal te vangen. Nenashev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Beauchamp onderschept slim de pass. Beauchamp speelt de bal door. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Peppler is nu in balbezit. Peppler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:2

22e minuut.
Young rent richting de bal. Täuber is nu in balbezit. Täuber passt de bal met de wreef. Peppler is nu in balbezit. Peppler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:3

27e minuut.
Necul verovert de bal door een tackle van achteren. Necul geeft een hoge lob. Young is nu in balbezit. Young geeft de bal voor. Nenashev krijgt zijn hoofd ertegen. Cogan bokst de bal weg. Cogan speelt de bal door. Täuber kopt de bal weg. Klungelig pakt Reinhold de bal. Peppler rent richting de bal. Peppler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nenashev rent richting de bal. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev onderschept slim de pass. Peppler rent richting de bal. Peppler haalt uit met een fantastische trap. Cogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reinhold heeft problemen om de bal te vangen. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Täuber is nu in balbezit. Täuber passt de bal met de wreef. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev draait met de bal, schiet en ... Cogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:4

37e minuut.
Abusada geeft de bal voor. Domide rent richting de bal. Domide geeft de bal voor. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:5

42e minuut.
Medici geeft een lange en hoge pass. Daar is Nenashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenashev kopt de bal weg. Precone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peppler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:6

45e minuut.
Necul rent richting de bal. Necul met een sublieme pass. Peppler rent richting de bal. Peppler draait met de bal, schiet en ... Cogan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lirusso 79%, Excursio F. C. 21%.
Lirusso - Excursio F. C. 0:7

49e minuut.
Domide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Täuber probeert de bal met de borst te controleren. Täuber probeert naar een medespeler te passen. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:8

62e minuut.
Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler is nu in balbezit. Nenashev rent richting de bal. Peppler is nu in balbezit. Peppler draait met de bal, schiet en ... Cogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šemeginas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Peppler de bal. Domide met een sublieme pass. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap. Cogan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šemeginas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:9

63e minuut.
Tello heeft problemen om de bal te vangen. Tello passt de bal in één keer door. Reinhold rent richting de bal. Šemeginas onderschept slim de pass. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap. Cogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:10

67e minuut.
Reinhold geeft de bal voor. Domide controleert de bal met de borst. Domide passt de bal met de wreef. Peppler is nu in balbezit. Peppler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Täuber is nu in balbezit. Täuber probeert naar een medespeler te passen. Peppler is nu in balbezit. Peppler draait met de bal, schiet en ... Feldberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domide geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Domide kopt de bal weg. Täuber met een sublieme pass. Klungelig pakt Necul de bal. Šemeginas is nu in balbezit. Šemeginas draait met de bal, schiet en ... Cogan bokst de bal weg.

71e minuut.
Young speelt de bal door. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Šemeginas is nu in balbezit. Šemeginas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Munkvold komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Domide is nu in balbezit. Domide geeft een lange en hoge pass. Necul probeert de bal aan de voet te houden. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler draait met de bal, schiet en ... Cogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Favret is nu in balbezit. Favret met een sublieme pass. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:11

81e minuut.
Inworp. Muñoz komt het veld opgelopen. Munkvold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Šemeginas springt en kopt de bal. Cogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Munkvold passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Šemeginas is nu in balbezit. Šemeginas draait met de bal, schiet en ... Cogan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:12

84e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide met een sublieme pass. Reinhold heeft problemen om de bal te vangen. Peppler rent richting de bal. Peppler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cogan speelt de bal door. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Feldberg de bal. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Reinhold geeft een hoge lob. Domide rent richting de bal. Domide passt de bal in één keer door. Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas draait met de bal, schiet en ... Cogan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:13

90e minuut.
Favret geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domide met een snelle inworp. Munkvold rent richting de bal. Munkvold passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Lirusso - Excursio F. C. 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lirusso 87%, Excursio F. C. 13%.
Lirusso - Excursio F. C. 0:14