Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ruinas Director
Normal Tactiek ofensivo
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 55.2
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Serrizuela is nu in balbezit. da Rua verovert de bal door een tackle van achteren. da Rua probeert naar een medespeler te passen. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:1

5e minuut.
Gauna Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Sanucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:2

7e minuut.
Corbu passt de bal zonder na te denken. Ahmeti rent richting de bal. Ahmeti geeft de bal voor. Boryczka krijgt zijn hoofd ertegen. Tagtachian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:3

8e minuut.
Paine passt de bal met de wreef. Favre rent richting de bal. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka rent richting de bal. Boryczka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Závodský verovert de bal door een tackle van achteren. Závodský probeert naar een medespeler te passen. da Rua probeert naar een medespeler te passen. Boryczka heeft problemen om de bal te vangen. Boryczka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Favre de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Závodský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez passt de bal met de wreef. da Rua probeert naar een medespeler te passen. Boryczka rent richting de bal. Boryczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Závodský probeert naar een medespeler te passen. Strauch rent richting de bal. Závodský verovert de bal door een tackle van achteren. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gauna Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Tagtachian met een sublieme pass. Bagoly kopt de bal weg. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Serrizuela rent richting de bal. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua passt de bal in één keer door. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
da Rua rent richting de bal. da Rua geeft een hoge lob. Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka draait met de bal, schiet en ... Tagtachian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:4

21e minuut.
da Rua speelt de bal door. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boryczka de bal. Boryczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Sanucci trapt de bal weg. Corbu speelt de bal door. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:5

28e minuut.
Serrizuela is nu in balbezit. da Rua rent richting de bal. da Rua passt de bal in één keer door. Boryczka heeft problemen om de bal te vangen. Boryczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:6

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Závodský met een snelle inworp. da Rua met een sublieme pass. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Olszyna kopt de bal weg. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua passt de bal zonder na te denken. Boryczka rent richting de bal. Boryczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Medero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagoly is nu in balbezit. Medero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagoly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bagoly neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:7

33e minuut.
Corbu met een sublieme pass. Daar is Gauna Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Rua is nu in balbezit. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Tagtachian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sanucci de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Boryczka de bal. Tagtachian probeert naar een medespeler te passen. da Rua kopt de bal weg. Klungelig pakt Boryczka de bal. Boryczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:8

36e minuut.
Almerares geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbu met de inworp. da Rua geeft de bal voor. Gauna Rodríguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:9

39e minuut.
Závodský verovert de bal door een tackle van achteren. Závodský met een sublieme pass. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft de bal voor. Gauna Rodríguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:10

40e minuut.
Serrizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Gauna Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Boryczka rent richting de bal. Boryczka schiet op doel. Tagtachian bokst de bal weg.

41e minuut.
Favre geeft een lange en hoge pass. Olszyna rent richting de bal. Olszyna passt de bal met de wreef. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Almerares kopt de bal weg. da Rua is nu in balbezit. da Rua passt de bal zonder na te denken. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruinas 88%, Director 12%.
ruinas - Director 0:10

46e minuut.
Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal met de wreef. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Tagtachian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:11

48e minuut.
Medero passt de bal in één keer door. Brisky is nu in balbezit. Brisky geeft de bal voor. Boryczka heeft problemen om de bal te vangen. Boryczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Boryczka rent richting de bal. Boryczka passt de bal in één keer door. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft de bal voor. Gauna Rodríguez springt en kopt de bal. Tagtachian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Brisky de bal onder controle te krijgen. Sanucci rent richting de bal. da Rua speelt de bal door. Gauna Rodríguez is nu in balbezit. Gauna Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
da Rua kopt de bal weg. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Serrizuela rent richting de bal. Gauna Rodríguez onderschept slim de pass. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Tagtachian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gauna Rodríguez controleert de bal met de borst. Gauna Rodríguez geeft de bal voor. Bagoly probeert naar een medespeler te passen. Závodský rent richting de bal. Závodský geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:12

62e minuut.
Lascurain met een sublieme pass. Medero heeft problemen om de bal te vangen. Paine rent richting de bal. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Paine de bal. Boryczka rent richting de bal. Boryczka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sanucci de bal onder controle te krijgen. Tagtachian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:13

67e minuut.
Madajczyk met een sublieme pass. Ahmeti speelt de bal door. da Rua speelt de bal door. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:14

69e minuut.
Závodský rent richting de bal. Závodský geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanucci de bal. Boryczka is nu in balbezit. Boryczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:15

72e minuut.
Ahmeti is nu in balbezit. Ahmeti geeft een hoge lob. Daar is Favre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:16

76e minuut.
Ahmeti kopt de bal weg. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua geeft de bal voor. Gauna Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Tagtachian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
da Rua met een sublieme pass. Gauna Rodríguez rent richting de bal. Serrizuela rent richting de bal. Gauna Rodríguez onderschept slim de pass. Gauna Rodríguez schiet op doel. Tagtachian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - Director 0:17

81e minuut.
Boryczka passt de bal zonder na te denken. Daar is da Rua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Rua passt de bal met de wreef. Gauna Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauna Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Strauch kopt de bal weg. da Rua met een sublieme pass. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryczka onderschept slim de pass. Boryczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruinas 85%, Director 15%.
ruinas - Director 0:17